Închide meniul

Ce salariu îi pregătește Neluțu Varga lui Adrian Mutu la CFR Cluj! Toate detaliile din contractul propus „Briliantului”

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 18:28

Reclamă
Ce salariu îi pregătește Neluțu Varga lui Adrian Mutu la CFR Cluj! Toate detaliile din contractul propus Briliantului”

Ce obiectiv are Adrian Mutu la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Ce salariu îi pregătește Neluțu Varga lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Patronul fostei campioane a României face tot posibilul pentru a-l aduce la echipă pe „Briliant”, după ce îi va demite pe Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga a dezvăluit faptul că dorește să încheie colaborarea cu tehnicianul italian, după înfrângerea rușinoasă cu FC Botoșani, din cadrul primului meci oficial din anul 2024. Duelul din Moldova s-a încheiat cu victoria formației patronate de Valeriu Iftime, scor 1-0. Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ce salariu îi pregătește Neluțu Varga lui Adrian Mutu la CFR Cluj! „Briliantul” poate da lovitura

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Adrian Mutu ar putea încasa un salariu de 15.000 de euro, în cazul în care va alege să semneze cu CFR Cluj. De asemenea, patronul formației, Neluțu Varga, a inclus în contractul pe care i l-a propus tehnicianului și anumite bonusuri de performanță, cum ar fi: bonus pentru câștigarea titlului, pentru victorie, pentru jucători dați la echipa națională, dar și pentru fiecare tânăr promovat la echipa mare.

Contractul propus de către Neluțu Varga se întinde pe un an și jumătate, mai exact până la finalul sezonului 2024/2025. Tot sursa citată anterior anunță faptul că Adrian Mutu negociază în aceste momente cu Neluțu Varga și că „Briliantul” ar puta fi prezentat drept noul tehnician al „feroviarilor” în decursul zilei de luni, 22 ianuarie.

În momentul de față, Adrian Mutu este liber de contract, după despărțirea de Neftci Baku. Chiar dacă a plecat de la echipa azeră în luna decembrie, „Briliantul” nu s-a grăbit să își găsească un nou angajament, deoarece a avut nevoie de o perioadă de pauză, din cauza decesului mamei sale.

Reclamă

Ce a spus Andrea Mandorlini după înfrângerea ruşinoasă care a dus la demiterea lui!

După meciul cu FC Botoșani, Andrea Mandorlini a lansat un atac la adresa arbitrilor și a menționat faptul că Florescu, marcatorul golului, ar fi trebuit să fie eliminat. Totodată, acesta a vorbit și despre prestația echipei sale și s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul echipei patronate de Valeriu Iftime.

”A fost un meci compus din mai multe episoade. În unul dintre ele și poate în cel mai important, Florescu trebuia eliminat, e clar, iar la scurt timp a dat gol. Echipa a încercat să joace cât de bine s-a putut pe acest gazon, care nu a fost cel mai bun.

Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condițiilor de joc. Totul s-a rupt în acel episod, în care Eduard Florescu trebuia eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi. Adversarul a profitat.

Avem timp să ne gândim la meciul următor, cu FC Voluntari. Cu siguranță trebuie să facem mai mult”, a spus Andrea Mandorlini, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” Vezi toate știrile
Citește și