Închide meniul

Andrea Mandorlini, OUT de la CFR Cluj după înfrângerea cu FC Botoşani! Italianul, înlocuit cu Adrian Mutu!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 17:12

Andrea Mandorlini, OUT de la CFR Cluj după înfrângerea cu FC Botoşani! Italianul, înlocuit cu Adrian Mutu!

Andrea Mandorlini, OUT de la CFR Cluj după înfrângerea cu FC Botoşani!

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andrea Mandorlini ar fi OUT de la CFR Cluj după înfrângerea cu FC Botoşani! Patronul Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei! Ardelenii au fost învinşi surprinzător de ultima clasată cu 1-0, în primul meci pe care l-au disputat la reluarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a decis să îl demită pe Andrea Mandorlini în urma înfrângerii cu moldovenii. CFR Cluj ar putea ajunge din nou la 11 puncte în spatele FCSB-ului, în cazul în care „roş-albaştrii” vor câştiga meciul cu UTA de mâine seară.

Andrea Mandorlini, OUT de la CFR Cluj după înfrângerea cu FC Botoşani! Italianul, înlocuit cu Adrian Mutu

Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să mă bat la play-off. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

Reclamă

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus.

Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!” a declarat Varga, pentru iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini, OUT de la CFR Cluj după înfrângerea cu FC Botoşani!

Botoşani – CFR Cluj 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 22 a acestui sezon de Liga 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 64, de către Eduard Florescu. După acest rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul al 2-lea, cu 36 de puncte, dar FCSB se poate distanța la 11 puncte, dacă o va învinge pe UTA. De cealaltă parte, FC Botoșani este pe poziția a 16-a, ultima din clasament, cu 15 puncte, la o lungime de Dinamo, care e pe locul 15.

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – David, Dican, I. Filip – Florescu, Ilicic, Kaprof

Rezerve: Ureche, Petro, Kupa, Creț, Dragu, Adams, Dragomir, Cărăușu, L.Fulop, Mitrov, Aldair.

Antrenor: Bogdan Andone.

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Cr. Manea, Avonou, Tachtsidis, Muhar, Mamic – Otele, Bîrligea.

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Boben, Keita, R. Filip, Fica, Deac, El Kaddouri, Serebe, Ciubăncan.

Reclamă

Antrenor: Andrea Mandorlini.

Botoşani a învins-o pe Oţelul, în ultimul meci oficial din 2023. Moldovenii s-au impus cu 2-0, graţie „dublei” lui Eduard Florescu. Acelaşi Florescu a marcat şi astăzi pentru FC Botoşani.

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii, Peter Michael. Atacantul nigerian a fost adus de la echipa finlandeză Vaassan Palloseura (VPS).

Peter Michael a venit la ardeleni după ce a obţinut cifre extraordinar de bune la gruparea din prima ligă finlandeză.

”Bun venit, Peter Michael!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael.

Atacantul nigerian în vârstă de 25 de ani a evoluat în Norvegia la echipe ca Vålerenga, Skeid, Grorud, Øygarden și Sogndal iar, din martie 2023, a jucat în prima ligă a Finlandei, la Vaasan Palloseura. În tricoul celor de la VSP, Michael a bifat 32 de partide în care a marcat 19 goluri și a fost autorul a 7 pase decisive.

În cele 119 meciuri din carieră, Michael și-a trecut numele pe tabelă de 45 de ori, arătându-și calitățile excelente de marcator.

Îi urăm bun venit în familia noastră și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a transmis CFR Cluj pe contul său de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și