Închide meniul

Ce salariu va avea Damjan Djokovic la FCSB. Primă de instalare de 100.000 de euro

Dan Roșu Publicat: 23 iunie 2023, 8:19

Reclamă
Ce salariu va avea Damjan Djokovic la FCSB. Primă de instalare de 100.000 de euro

Gigi Becali, gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia Images

Gigi Becali i-a pregătit un salariu peste media din Liga 1 lui Damjan Djokovic, la FCSB. Asta după ce a declarat că a fost ambiționat de Marius Șumudică să-l aducă pe mijlocașul croat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a fost și el curios cum a reușit Gigi să-l readucă pe croatul de 33 de ani în România, mai ales că ultimul său contract a fost de un milion de euro pe an.

Ce salariu va avea Damjan Djokovic la FCSB

Conform digisport.ro, Djokovic va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, el va avea și o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

Situația croatului cotat la 300.000 de euro este identică cu cea a lui Alexandru Băluță, care tot 20.000 de euro va avea lunar în cont și tot o primă de instalare de 100.000 de euro.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Djokovic

„M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic!„, a dezvăluit Gigi Becali. Marius Şumudică a reacţionat la câteva ore după declaraţiile patronului de la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

”N-am avut nicio implicare. A fost dorința dânsului. Nu am vorbit despre Djokovic, nu m-a întrebat. Eu am spus doar că nu cred că va merge la FCSB și el a ales FCSB. Dacă bagi mâna în buzunar.

El a avut salariu un milion, dar i s-a terminat contractul. Cine-l lua pe Djokovic la Al-Nassr?”, a spus Marius Şumudică, pentru sursa citată.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Marius Şumudică şi Mihai Rotaru l-au ambiţionat să cumpere jucătorul croat care a impresionat în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă

„M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’. M-a enervat Rotaru. A zis: ‘să fie sânge’. Păi ce faci, mă, faci sânge cu mine? Dacă e vorba de sânge, când dau eu drumul la sânge…vai, vai, vai!

Când am pierdut de la 2-0 cu 3-2 a fost un semnal, că eu credeam că am echipă puternică. Nu ai cum să mănânci bătaie de la 2-0 când vrei să fii campion. Şi atunci mi-am spus: ‘Ce trebuie?’. Şi eu am ajuns la o concluzie, dacă nu ai mijlocaşi puternici praf eşti la fotbal. Nu ai mijloc bun, nu ajunge mingea la atacanţi… nu ai mijloc bun, nu recuperează mingea. Ca atare, eşti praf.

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Fostul mijlocaș de la CFR Cluj s-a înțeles cu vicecampioana României și a semnat un contract din postura de jucător liber de contract. Înainte de a se înțelege cu oficialii de la FCSB, Djokovic a fost legitimat la Al-Raed, echipa din Arabia Saudită care este antrenată de Marius Șumudică. În sezonul trecut, Djokovic a fost utilizat de către tehnicianul român în 30 de partide.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și