Închide meniul

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

Dan Roșu Publicat: 7 iulie 2024, 8:41

Reclamă
Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă

Andrei Burcă, în România - Olanda 0-3 - Profimedia Images

Şansele ca Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj pentru a lupta la titlu cu FCSB sunt extrem de mici. Cel puţin aşa susţine fostul oficial din Gruia, Cristi Balaj, care face referire la cota pe care fundaşul central şi-a făcut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj susţine că, cel mai probabil, CFR Cluj nu ar avea bani pentru salariul lui Burcă, jucător a cărui cotă a crescut după evoluţiile convingătoare de la EURO 2024. Fundaşul de 31 de ani s-a despărţit de Al-Okhdood, la finalul sezonului precedent şi e liber de contract.

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă

„Nu cunosc detalii, dar îmi este greu să cred, datorită valorii lui Burcă. El şi-a făcut o cotă, unde a jucat am înţeles că a evoluat foarte bine. Plus, jocurile de la EURO îi permit ca să aibă un contract foarte bun”, a spus Balaj, citat de primasport.ro.

Burcă e cotat la 3 milioane de euro în acest moment şi a plecat de la Al-Okhdood, echipa saudită la care a avut un salariu de 1.35 milioane de euro pe an, unul care pare imposibil de atins în Liga 1.

Andrei Burcă, mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024

Andrei Burcă a transmis un mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu le-a mulţumit fanilor pentru atmosfera făcută pe toată durata turneului final.

Reclamă
Reclamă

„O seară tristă pentru noi, le mulţumim fanilor pentru că au fost senzaţionali pe toată durata acestui turneu. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am jucat bine în primele 15 minute, a venit acel gol la prima fază a lor. Ne-au destabilizat.

Am încercat, pentru România joc orice e posibil. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp… mă încearcă multe sentimente acum, ne-am dorit foarte mult. Acesta este nivelul, ne-am bătut de la egal la egal cu toată lumea. Trebuie să nu mai mergem din 8 în 8 ani la turneele finale, să învăţăm din acest turneu final şi să căpătăm experienţă.

Fanilor le transmit că ei au fost jucătorul numărul 1, când îi avem alături putem face lucruri măreţe„, a declarat Andrei Burcă la Pro TV.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:48

Cum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și