Închide meniul

Ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru „finala” Farul – FCSB. Jucătorul care trebuie să îl facă uitat pe golgheterul Denis Alibec

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2023, 19:54

Ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru „finala Farul – FCSB. Jucătorul care trebuie să îl facă uitat pe golgheterul Denis Alibec

Ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

S-a aflat ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru „finala” Farul – FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, care va fi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Managerul tehnic al constănţenilor nu se poate baza pe golgheterul Denis Alibec, care este suspendat după cartonaşul roşu primit în deplasarea cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi nu îl are la dispoziţie pe Denis Alibec, dar are motive de bucurie. Tudor Băluţă şi puştiul minune Adrian Mazilu sunt apţi şi joacă din primul minut în meciul care are o miză uriaşă. Dacă o va învinge pe FCSB, Farul va fi noua campioană a României.

Ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru „finala” Farul – FCSB

Gică Hagi a primit întăriri în centrul defensivei. Din formula de start a ieşit Boli, în locul lui fiind titularizat veteranul de 36 de ani Ionuţ Larie. Căpitanul „Regelui” a fost accidentat la meciul din Bănie, dar s-a recuperat la timp pentru a juca în „finala” campionatului.

Louis Munteanu joacă vârf de atac în confruntarea de la Ovidiu şi trebuie să îl facă uitat pe Denis Alibec. Vârful în vârstă de 20 de ani are 4 goluri şi 5 pase decisive în acest sezon.

Cum arată echipa de start a Farului în derby-ul pentru titlu cu FCSB:

Reclamă

Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluță, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa

Cum a arătat echipa de start a Farului în deplasarea cu Universitatea Craiova:

Aioani – Kiki, Boli, Artean, Borza – Doukoure, Nedelcu, Grameni – Mateus Barbosa, Alibec, Louis Munteanu

Reclamă 4 / 0/3

Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească la conferinţa de presă

Întrebat dacă are şi alte probleme de lot pentru derby-ul cu FCSB, „Regele” a început să zâmbească şi a avut o reacţie savuroasă.

Suntem cu toţii mobilizaţi şi speră să obţinem victoria. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarul îşi doreşte acelaşi lucru şi cred că va fi un meci foarte greu.

Eu nu mă uit în spate, ştiu că o să am un meci foarte greu. Şi că noi trebuie să fim noi, să atacăm foarte bine, să ştim să desfacem adversarul, cu tranziţie negativă, şi apoi să ne apărăm foarte bine.

Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Aşa e viaţa, trebuie să te adaptezi la prezent, la ce ai. Sper să fiu inspirat în alegeri pentru că îmi asum deciziile. (Reporter: În afară de Alibec cine mai lipseşte?) Nimeni, sper. Mai e o zi (n.r. a început să zâmbească). Mai e o zi, nu ştiu, se poate întâmpla. Ceilalţi, care au avut probleme, au revenit. S-au antrenat puţin, dar vom vedea. Nu sunt încă 100%, veţi vedea la meci„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Revenit în formul de start, Ionuţ Larie a anunţat că vrea să îi facă fericiţi pe fanii care iau cu asalt stadionul din Ovidiu.

Munca noastră de un an va sta probabil în acest meci. Este ca o finală pentru noi! Vom trata foarte serios partida, sperăm să ne facem jocul, mai ales cel de acasă, ca în ultima vreme, iar la final suporterii să fie fericiți pentru victorie și câștigarea titlului„, a spus Ionuț Larie.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și