Închide meniul

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1? Conducerea din Giulești a dat toate detaliile

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 23:39

Reclamă
Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1? Conducerea din Giulești a dat toate detaliile

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA - Rapid 1-1?

Cristi Săpunaru / Profimedia

Iată ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1? Viorel Moldovan a dat toate detaliile despre situația veteranului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a fost „lăsat” pe bacă de Neil Lennon în primul meci al sezonului, 1-1 cu UTA. Banderola de căpitan a ajuns la Braun, care a reușit să înscrie golul giuleștenilor, din partida de la Arad.

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1?

Viorel Moldovan a transmis faptul că Rapidul nu poate să se bazeze pe un singur lider și că Neil Lennon are nevoie de mai mulți jucători pe care echipa să se bazeze.

Legat de faptul că veteranul nu a fost utilizat în meciul cu UTA, Moldovan a transmis faptul că Săpunaru este respectac la club, chiar dacă este utilizat sau nu de către Neil Lennon.

„Nu e suficient un lider. Echipa are nevoie de mai mulți lideri. Întotdeauna! O echipă are nevoie de mai mulți lideri! Normal că un jucător cu personalitatea lui Cristi Săpunaru e extraordinar pentru o echipă de fotbal, mai ales pentru echipa noastră.

Reclamă
Reclamă 4

Chit că joacă sau nu joacă. În sânul grupului e respectat și trebuie să transmită valorile respective și să transmită încrederea grupului. Are această capacitate. Normal, și în teren trebuie să faci acest lucru. Pe lângă tinerii jucători trebuie să găsești un mix de experiență, de jucători care au personalitate și care le oferă liniște celorlalți mai tineri.

Suferim din acest punct de vedere, dar speră să o reglăm, să ne punem la punct, să crească jucătorii, să își crească potențialul și să îl arate acolo în teren”, a spus Viorel Moldovan, la fanatik.ro.

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon!

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Marian Aioani a dezvăluit care este părerea vestiarului, despre antrenorul britanic, care a preluat echipa în această vară.

Reclamă

Pentru echipă urmează meciul cu CFR Cluj, iar Lennon speră să obțină cele 3 puncte, la meciul cu Dan Petrescu.

Înainte de această partidă, Marian Aioani a transmis că vestiarul echipei are o părere bună despre Neil Lennon și că mentalitatea acestuia este diferită, față de a antrenorilor care s-au aflat, în ultima perioadă, în Giulești.

Totodată, portarul de la Rapid a dat asigurări că Lennon este un antrenor bun.

„Un staff foarte bun, un antrenor foarte bun. Are propria percepție despre fotbal. Suntem încă în stadiul de a învăța lucruri de la el. Este ok. Înțelegem destul de bine ce ne transmite. Se înțelege foarte bine.

Cred că are o mentalitate total diferită de ce a fost înainte. Vrea să schimbe ceva la mentalitatea noastră că de acolo pornește totul. O motivație foarte bună și o mentalitate bună sunt principalele lucruri în fotbal.”, a spus Marian Aiaoni, la digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 19 iul.

Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri

23:50

Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00)

23:47

Florin Maxim i-a luat tare pe jucători, deşi Corvinul a scris istorie în Europa League: „Am fost inexistenţi! Asta e mai grav”

23:20

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. FCSB, duel de foc cu Maccabi Tel Aviv

23:02

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Suma acordată de UEFA

22:40

Vlad Dragomir a înscris un gol de senzație pentru Pafos, în preliminariile Europa League! Românul a surprins pe toată lumea

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 4 Ce pact a făcut William Baeten cu FCSB! Totul a fost dezvăluit de Adrian Mititelu: „A refuzat şi CFR!” 5 Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „E imposibil!” 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și