Închide meniul

Ce se întâmplă cu Emmanuel Yeboah, după ce a ratat transferul la Slavia Praga. Anunțul lui Dan Petrescu: „Nu a pierdut niciodată un antrenament!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 9:19

Ce se întâmplă cu Emmanuel Yeboah, după ce a ratat transferul la Slavia Praga. Anunțul lui Dan Petrescu: Nu a pierdut niciodată un antrenament!”

Dan Petrescu a vorbit despre situația lui Emmanuel Yeboah

Dan Petrescu a vorbit despre naționala României / Hepta

  • Ce se întâmplă cu Emmanuel Yeboah
  • Anunțul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a anunțat ce se întâmplă cu Emmanuel Yeboah, după ce jucătorul lui CFR Cluj a ratat transferul la Slavia Praga. „Bursucul” susține că atacantul este deja la al doilea antrenament, alături de clujeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emmanuel Yeboah a fost pe punctul de a semna cu Slavia Praga și de a le aduce în conturi celor de la CFR Cluj suma de 2,5 milioane de euro. Transferul însă a picat, după ce medicul cehilor i-a găsit o problemă medicală la nivelul genunchiului atacantului, problemă negată ulterior de către campioni.

Ce se întâmplă cu Emmanule Yeboah, după ce a ratat transferul la Slavia Praga. Anunțul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a clarificat situația lui Emmanuel Yeboah. Vârful de 19 ani a revenit de câteva zile la antrenamentele clujenilor, în vederea pregătirii pentru restul sezonului. Tehnicianul de la CFR Cluj a negat și el presupusa problemă medicală pe care cei de la Slavia Praga i-au identificat-o atacantului, și susține că acesta este singurul jucător din lotul campionilor care nu s-a accidentat în ultimele șase luni.

Reclamă

„El nu a pierdut niciun antrenament niciodată. Nu a pierdut niciun meci, a jucat chiar 29! Nu a fost niciodată accidentat, e singurul jucător de la noi care n-a fost niciodată în ultimele 6 luni. Restul e can-can. A venit la antrenament, astăzi s-a antrenat deja, acum e la al doilea antrenament”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

În actuala stagiunea, Emmanuel Yeboah a evoluat în 29 de partide pentru CFR Cluj, în toate competiţiile. Atacantul în vârstă de 19 ani a marcat trei goluri, şi a reuşit alte două assist-uri.

Reclamă

Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj

Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit de faptul că Anton Maglica a marcat doar un singur gol pentru Apoel Nicosia, în prima parte a sezonului. Tehnicianul de la CFR Cluj susţine că i-a reproşat acest fapt chiar şi croatului, despre care susţine că a mai avut şansa de a-l antrena şi în trecut, în China.

Mai mult decât atât, antrenorul campioanei a declarat că îl aşteaptă la antrenamente şi pe Gabriel Debeljuh. Atacantul de 26 de ani s-a accidentat în debutul sezonului, însă este aproape de revenirea pe teren. Înainte de accidentare, croatul reuşise să marcheze trei goluri, în startul stagiunii.

„Era jucător liber și îl cunosc foarte bine. Îmi place să lucrez cu jucători pe care îi cunosc. Maglica… n-am apucat să mă bucur prea mult de el. Când am venit eu antrenor în China, el a plecat, la fel și în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu el și l-am certat că a dat doar un gol (n.r. – în sezonul 2022/2023, pentru APOEL Nicosia), pentru că are calități foarte bune de marcator. Normal că îl vreau înapoi pe Debeljuh. Am vorbit cu el, i-am zis să se facă bine și să facă antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”