Închide meniul

Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj: „Am vorbit cu el şi l-am certat!” Ce i-a reproşat „Bursucul”

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 23:12

Reclamă
Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj: „Am vorbit cu el şi l-am certat! Ce i-a reproşat „Bursucul

Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu l-a taxat pe noul jucător transferat de CFR Cluj, anume Anton Maglica. „Bursucul” a declarat că a purtat o conversaţie cu atacantul croat în care l-a certat cu privire la numărul de goluri pe care le-a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anton Maglica a fost primul jucător adus de CFR Cluj în această pauză competiţională. Atacantul croat a evoluat ultima dată pentru Apoel Nicosia, formaţie din prima ligă din Cipru.

Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj

Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit de faptul că Anton Maglica a marcat doar un singur gol pentru Apoel Nicosia, în prima parte a sezonului. Tehnicianul de la CFR Cluj susţine că i-a reproşat acest fapt chiar şi croatului, despre care susţine că a mai avut şansa de a-l antrena şi în trecut, în China.

Mai mult decât atât, antrenorul campioanei a declarat că îl aşteaptă la antrenamente şi pe Gabriel Debeljuh. Atacantul de 26 de ani s-a accidentat în debutul sezonului, însă este aproape de revenirea pe teren. Înainte de accidentare, croatul reuşise să marcheze trei goluri, în startul stagiunii.

„Era jucător liber și îl cunosc foarte bine. Îmi place să lucrez cu jucători pe care îi cunosc. Maglica… n-am apucat să mă bucur prea mult de el. Când am venit eu antrenor în China, el a plecat, la fel și în Turcia.

Reclamă
Reclamă

Am vorbit cu el și l-am certat că a dat doar un gol (n.r. – în sezonul 2022/2023, pentru APOEL Nicosia), pentru că are calități foarte bune de marcator. Normal că îl vreau înapoi pe Debeljuh. Am vorbit cu el, i-am zis să se facă bine și să facă antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

CFR Cluj și-a luat atacant! Pe cine a transferat Dan Petrescu

CFR Cluj și-a luat atacant! Campioana României a anunțat transferul atacantului croat Anton Maglica. Acesta a fost transferat de CFR Cluj, liber de contract, de la APOEL Nicosia. Contractul acestuia urmează să expire în vara lui 2024.

CFR Cluj a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul croatului Anton Maglica. Jucătorul are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă

„Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! Anton Maglica, atacant în vârstă de 31 de ani, este noul jucător al echipei noastre!

Atacantul de origine croată a început fotbalul în țara natală la academia celor de la NK Osijek. La nivel de seniori, fotbalistul a bifat, până în prezent, 343 de partide și a înscris 117 goluri, la cluburi precum Guizhou FC, Kayserispor, Hajduk Split, și Apollon Limassol. În ultimul an și jumătate a evoluat în Cipru pentru APOEL Nicosia⚽

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Un gol și trei pase decisive a dat Anton Maglica în 15 partide bifate pentru APOEL, în actualul sezon.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și