Închide meniul

Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!”

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2024, 16:48

Reclamă
Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: Nu vrem asta!”

Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Elias Charalambous a dezvăluit ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită în duelul cu Sepsi. Antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit că „Mbappe” ar putea rata și duelul cu Universitatea Craiova, din această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman „s-a rupt” în duelul cu Sepsi, la câteva minute după ce a marcat. Extrema roș-albaștrilor a ratat și duelul cu Farul, duel în urma căruia roș-albaștrii au devenit campioni.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

Imediat după petrecerea de titlu a roș-albaștrilor, după meciul cu Farul, Florinel Coman a plecat la Belgrad pentru a se trata la vraciul Marijana. Înaintea partidei cu Universitatea Craiova, Elias Charalambous a fost întrebat despre situația vedetei echipei sale.

Antrenorul cipriot a transmis că Florinel Coman s-a întors de la Belgrad și a efectuat deja un antrenament alături de echipă. „Mbappe” va face deplasarea la Craiova, pentru duelul cu trupa lui Costel Gâlcă, însă s-ar putea să fie menajat pentru acest meci, dată fiind accidentarea sa recentă.

„Florinel (n.r. – Coman) a făcut doar un antrenament cu noi. El va fi cu noi mâine (n.r. – în lotul care va pleca spre Craiova), dar vom vedea. Nu am vrea să riscăm”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Reclamă

FCSB se va deplasa pe terenul Universității Craiova, pentru duelul din etapa opta din play-off. Partida se va disputa luni, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

„Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous

„Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” a fost întrebarea la care Elias Charalambous s-a emoționat. Antrenorul FCSB-ului a venit cu dezvăluiri din interior de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului.

„Atmosfera de aici este fantastică. Am sărbătorit din toată inima. Pentru mine este primul titlu câștigat din postura de antrenor, va fi un moment de care îmi voi aminti toată viața!

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Care a fost mesajul patronului Gigi Becali pentru dumneavoastră, după câștigarea titlului?) Ok, a fost fericit. Cu siguranță, este patronul, cel care a investit în această echipă. A arătat cât de fericit este. A fost important pentru noi să îl facem fericit pe cel care a dat totul pentru noi.

Noi nu am vorbit încă nimic despre viitorul meu. Nu știu când va avea loc, așteptăm momentul potrivit. Eu sunt ok, sărbătoresc titlul acum.

(Cine este campionul la dans de la FCSB?) Avem multe talente. Eu, nu, eu sunt dezastru. Dar avem mulți campioni, am fost foarte surprins. Dintre cei din staff este Pintilii, are un ritm bun. Eu nu sunt bun!„, a declarat Elias Charalambous la o conferință de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și