Închide meniul

Ce se întâmplă cu Risto Radunovic! Contractul fundaşului cu FCSB expiră la finalul szeonului

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 13:16

Reclamă
Ce se întâmplă cu Risto Radunovic! Contractul fundaşului cu FCSB expiră la finalul szeonului

Ce se întâmplă cu Risto Radunovic la FCSB

Risto Radunovic, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

„Ce se întâmplă cu Risto Radunovic” este întrebarea pe care fanii celor de la FCSB au început să şi-o pună. Fundaşul roş-albaştrilor ar putea pleca de la echipă liber de contract, la finalul sezonului. Însă, oficialii liderului din Liga 1 au început deja negocierile pentru prelungirea contractului muntenegreanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază de la FCSB. Acesta a fost titular indiscutabil în acest sezon, sezon în care roş-albaştrii se află pe primul loc, cu un avans de şapte puncte faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

Ce se întâmplă cu Risto Radunovic la FCSB

Conform spotmedia.ro, FCSB nu vrea să-l piardă pe Risto Radunovic, în vară. Astfel, roş-albaştrii au început să negocieze prelungirea contractului cu fundaşul ajuns la 31 de ani.

Se aşteaptă un răspuns final din partea lui Risto Radunovic, cel care este titular indiscutabil în flancul stâng al defensivei roş-albaştrilor.

La finalul sezonului, Risto Radunovic şi oficialii de la FCSB au negociat de asemenea prelungirea contractului, după cum anunţa gsp.ro. La momentul respectiv, muntenegreanul a cerut o mărire de salariu, fapt care l-a nemulţumit total pe Gigi Becali, iar negocierile privind prelungirea contractului au intrat în impas.

Reclamă

Risto Radunovic are un salariu de aproximativ 150.000 de euro pe an. Fundaşul a fost transferat de la Astra în vara anului 2021, atunci când FCSB a plătit în schimbul său suma de 400.000 de euro.

Risto Radunovic a bifat 28 de meciuri la FCSB, în acest sezon. Fundaşul a reuşit să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisive, în toate competiţiile.

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu are nevoie de vârf la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu şi-a pierdut încrederea după remiza fără goluri de pe terenul celor de la U Cluj şi a dat vina pe virusul care i-a afectat pe mai mulţi jucători de la FCSB pentru prestaţia de luni seară.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat despre Darius Olaru în postura de vârf, Gigi Becali a declarat despre căpitan că nu a fost în apele lui din cauza unei răceli, nu din cauza postului pe care a fost folosit din primul minut la partidei de pe Cluj Arena.

„(n.r. Olaru ca vârf?) Nu a fost nici el în apele lui. Octavian Popescu şi el răcit, bine că au avut medicamente la ei.

Eu am spus că o să iau un vârf în vară. Nu iau acum pentru că nu mai e mult şi aruncăm artificiile. Eu nu cred că Rapid poate să o bată pe Craiova”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și