Închide meniul

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB: „Nu mai e mult şi aruncăm artificiile”

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 23:40

Reclamă
Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB: „Nu mai e mult şi aruncăm artificiile

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o pe Petrolul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu are nevoie de vârf la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu şi-a pierdut încrederea după remiza fără goluri de pe terenul celor de la U Cluj şi a dat vina pe virusul care i-a afectat pe mai mulţi jucători de la FCSB pentru prestaţia de luni seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre Darius Olaru în postura de vârf, Gigi Becali a declarat despre căpitan că nu a fost în apele lui din cauza unei răceli, nu din cauza postului pe care a fost folosit din primul minut la partidei de pe Cluj Arena.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu are nevoie de vârf la FCSB

Mai mult, Becali a dezvăluit că abia la vară ca aduce un vârf, deoarece consideră că este foarte aproape de a deveni campion în Liga 1 după o pauză de aproape 9 ani. Becali nu se teme de Rapid, echipa de pe locul secund, fiind de părere că giuleştenii nu o pot învinge pe Universitatea Craiova_

„(n.r. Olaru ca vârf?) Nu a fost nici el în apele lui. Octavian Popescu şi el răcit, bine că au avut medicamente la ei.

Eu am spus că o să iau un vârf în vară. Nu iau acum pentru că nu mai e mult şi aruncăm artificiile. Eu nu cred că Rapid poate să o bată pe Craiova”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj – FCSB 0-0

Gigi Becali a avut o primă reacţie după U Cluj – FCSB 0-0. Patronul de la FCSB a spus că este mulţumit de prestaţia echipei sale, având în vedere problemele medicale de la echipă.

Gigi Becali a spus că 5 titulari au jucat răciţi în partida de la Cluj. Mai mult, Becali a spus că Florinel Coman a luat antibiotic timp de 5 zile.

„Deşi am avut 5 jucători bolvani, vreo 5 absenţi, am dominat jocul tot meciul. Eu sunt mulţumit. Eu sunt mulţumit de 7 puncte, nu de 8. Nu am zis că nu am nicio emoţie când sunt în faţă. Azi erau 5 jucători răciţi pe teren. A fost şi Coman, Olaru, a fost şi Tavi răcit. Şi Şut a fost răcit. Jumătate de echipă. Coman abia a intrat, nu şi-a revenit. Coman a luat 5 zile antibiotic. Băluţă nu a putut deloc. În aceste condiţii trebuie să vedem jocul nostru cu U Cluj şi jocul altor echipe„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și