Închide meniul

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat! Adrian Mititelu a făcut anunțul: „Până luni se rezolvă!”

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 15:23

Reclamă
Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat! Adrian Mititelu a făcut anunțul: Până luni se rezolvă!”

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat

Sekou Sidibe, într-un meci cu FCSB/ Hepta

Adrian Mititelu a dezvăluit ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat. Mijlocașul belgian a fost aproape să semneze cu campioana, însă în cele din urmă poate ajunge la o altă echipă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sekou Sidibe l-a nemulțumit pe Gigi Becali, deoarece cerea o sumă de bani la semnarea contractului cu FCSB. Mijlocașul a fost surprins ulterior plecând din Gara de Nord spre Craiova.

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat

Adrian Mititelu a transmis că Sidibe nu duce lipsă de oferte, după transferul picat la FCSB. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit că mijlocașul e foarte aproape să semneze cu o altă echipă din Liga 1.

În cazul în care și acest transfer va pica, Adrian Mititelu a transmis că Sidibe va continua la FCU Craiova.

A picat transferul lui Sidibe la FCSB. Mai sunt unele discuții însă, există posibilitatea să plece împrumut la un alt club din Liga 1. Într-o zi sau două se va decide, până luni. Dacă nu, rămâne la noi.

Reclamă
Reclamă

Salariul lui nu este o problemă. Dar el este un jucător de un anumit nivel și avem deja un fotbalist în partea dreaptă, pe aceeași poziție cu el, Moses Abbey, care are 21 de ani, cu contract pe încă 4-5 ani. E un jucător în care ne punem speranțe pe termen scurt-mediu, poate chiar lung”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat. Patronul campioanei a oferit detalii de la negocierile cu mijlocaşul belgian.

Gigi Becali se înţelesese şi cu Adrian Mititelu, pentru transferul lui Sekou Sidibe. FCSB urma să-l transfere gratis pe mijlocaş, iar FCU Craiova ar fi păstrat 50% dintr-un viitor transfer al acestuia.

Reclamă

Totul a picat, însă, după ce Sekou Sidibe a venit la Bucureşti pentru a-şi negocia contractul cu FCSB. Gigi Becali a transmis că mutarea a picat, fiind nemulţumit de faptul că mijlocaşul cerea o sumă de bani la semnarea înţelegerii cu campioana.

Sidibe a venit cu pretenții la FCSB! El a vrut bani la semnătură, 12.000-14.000-15.000 (n.n. de euro). Impresarul a cerut și el comision. Nu sunt dezamăgit de faptul că a picat transferul lui Sidibe. Eu l-am dorit pe Sidibe ca să-l ajut pe Adrian Mititelu. Oricum, Sidibe nu avea loc pe listă”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:09

Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Mircea Lucescu după transferul la FCSB: „Vreau să îi dovedesc!”

16:30

UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

16:20

Steaua București are un program de tip socios! Cât costă și care este obiectivul suporterilor

16:14

VideoAntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie, pe AS.ro

15:34

Sold out la Kosovo – România! Cine îi va susţine pe tricolori din tribune, după sancţiunea UEFA

14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 6 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului”
Citește și