Închide meniul

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

Viviana Moraru Publicat: 22 august 2024, 23:02

Reclamă
Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru | Gigi Becali, anunţ de ultim moment

Gigi Becali şi Darius Olaru/ Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru, de la FCSB. Patronul campioanei a făcut anunţul şi a declarat că pentru moment, căpitanul roş-albaştrilor nu va mai pleca de la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat, în urmă cu o săptămână, faptul că Darius Olaru va pleca de la FCSB, fiind dorit de o echipă din Rusia, dar şi de formaţii din Golf.

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru | Gigi Becali, anunţ de ultim moment

După remiza cu LASK Linz, din play-off-ul de Europa League, Gigi Becali a fost întrebat despre viitorul lui Darius Olaru. Patronul de la FCSB a declarat că nu s-a mai întâmplat nimic în vederea plecării mijlocaşului.

Becali a transmis, totodată, faptul că şi-a dorit să-i mărească salariul lui Darius Olaru. S-a lovit însă de refuzul incredibil al căpitanului de la FCSB, mărturisind că acesta nu este interesat de partea financiară. Olaru mai are contract cu roş-albaştrii până în vara lui 2028.

„(N.r. Despre transferul lui Olaru) Habar nu am. Nu ştiu nimic. Au fost discuţiile alea atunci, nu mai ştiu nimic.

Reclamă
Reclamă

(N.r. Despre mărirea salariului) L-am sunat, i-am spus şi lui MM, nu îl interesează mărirea de contract. I-a spus MM ‘Bă, te-a sunat Gigi de 3 ori, răspunde’. Mi-a spus MM ‘Nu-l interesează, e mulţumit aşa’. Păi da’ normal (n.r: se modifică clauza dacă îi măreşte salariul). La Coman a fost invers.

Mai are patru ani de contract. Dar nu îl interesează asta, banii. Nu e aşa materialist. El nu se gândeşte la asta (n.r. la bani). Banii îi ajung, câştigă bani deja. Ia aproape 300.000 de euro. Aşteaptă şi el. Voiam să-i măresc şi lui Lixandru, dar nu mai”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după LASK Linz – FCSB 1-1

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1, în play-off-ul Europa League. Patronul campioanei s-a declarat nemulţumit de jocul echipei, însă a remarcat un jucător al roş-albaştrilor.

Reclamă

Totodată, Becali a subliniat jocul bun al echipei, după cele două schimbări efectuate la pauză, atunci când Octavian Popescu şi Florin Tănase au fost trimişi în joc.

„Nu prea sunt mulţumit de prima repriză. Am avut noroc, altfel putea să iasă mult mai prost treaba. De ce să nu intri în teren aşa cum ai jucat în repriza a doua?

Nu pot să îmi dau seama. Vi s-a părut că echipa a arătat altfel şi după cele două schimbări Ei au mai contat? A fost mingea numai la noi. Nu au mai contat ei a doua repriză. În condiţiile în care Tavi nu a intrat prea bine.

Singurul care mi-a plăcut a fost Baba şi Tănase, cât de cât. Tănase, când a dat pasă, putea să urce el şi să dea gol. A dat afară, putea să dea la Tavi”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

22:59

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și