Închide meniul

Ce se întâmplă cu transferurile lui Baeten şi Bauza la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Asta vrea Mititelu!”

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 17:45 / Actualizat: 24 iunie 2024, 21:33

Reclamă
Ce se întâmplă cu transferurile lui Baeten şi Bauza la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Asta vrea Mititelu!

Ce se întâmplă cu transferurile lui Baeten şi Bauza la CFR Cluj

Adrian Mititelu şi Neluţu Varga/ Colaj Profimedia, Hepta

Neluţu Varga a anunţat ce se întâmplă cu transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza, la CFR Cluj. În urmă cu aproape două săptămâni, Adrian Mititelu a anunţat că cei doi jucători vor pleca în Gruia, însă mutările nu s-au oficializat momentan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza şi William Baeten au fost doriţi şi de Gigi Becali la FCSB, însă Adrian Mititelu a ales să-i cedeze pe cei doi lui Dan Petrescu.

Ce se întâmplă cu transferurile lui Baeten şi Bauza la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul

William Baeten şi Juan Bauza încă sunt jucătorii lui FCU Craiova. Cei doi nu au plecat cu CFR Cluj în cantomanentul de vară, iar Neluţu Varga a oferit lămuriri despre situaţia lor.

CFR Cluj şi FCU Craiova nu au ajuns la o înţelegere în privinţa transferurilor celor doi mijlocaşi. Adrian Mititelu vrea să-i cedeze sub formă de împrumut, însă jucătorii îşi doresc să plece definitiv de la FCU Craiova.

Neluţu Varga a declarat că încă se poartă negocieri cu oficialii de la FCU Craiova, dată fiind dorinţa lui Adrian Mititelu de a-i păstra pe cei doi în „curtea” echipei sale. Patronul de la CFR Cluj a transmis că în scurt timp se vor rezolva transferurile.

Reclamă
Reclamă 4

„Încă se discută, pentru că Mititelu vrea să îi dea împrumut, dar jucătorii vor să plece definitiv. Cel mai probabil, în 2-3 zile, treaba se limpezește”, a declarat Neluţu Varga, conform gsp.ro.

Adrian Mititelu şi-a dorit să renunţe, în acest sezon, la serviciile lui William Baeten şi Juan Bauza, date fiind salariile uriaşe ale celor doi. Baeten câştigă 16.000 de euro în Bănie, în timp ce Bauza are un salariu de nu mai puţin de 18.000 de euro. În cazul unor împrumuturi, CFR Cluj va suporta o parte din salariile celor doi.

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Ardelenii s-au înţeles cu Al Wahda, club din Emiratele Arabe Unite. Neluţu Varga va încasa o sumă importantă în urma transferului.

Reclamă

4.5 milioane de euro urmează să primească CFR Cluj de la Al Wahda pentru transferul lui Philip Otele. Nigerianul de 25 de ani, care e cotat de site-ul transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro, va avea un salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon.

„Cluburile s-au înțeles, dar nu pot da detalii despre sume și negocieri. Mai sunt mici lucruri de pus la punct”, a declarat impresarul lui Philip Otele, Andrei Balmoș, pentru fanatik.ro.

18 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Philip Otele pentru CFR Cluj, în meciurile jucate în toate competiţiile. Neluţu Varga va face un profit considerabil cu transferul lui Otele. Varga l-a adus pe nigerian în vara anului trecut, ca jucător liber de contract. După ce evoluase la UTA, cota de piaţă a lui Otele a „explodat” la CFR Cluj. Dacă în momentul transferului Otele era cotat la 650 de mii de euro, acum Otele valorează 2.5 milioane de euro. Varga reuşeşte să îl vândă pe Otele cu o sumă aproape dublă faţă de cota sa de piaţă.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și