Închide meniul

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iunie 2024, 11:04

Reclamă
Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă

Philip Otele / Profimedia Images

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Ardelenii s-au înţeles cu Al Wahda, club din Emiratele Arabe Unite. Neluţu Varga va încasa o sumă importantă în urma transferului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4.5 milioane de euro urmează să primească CFR Cluj de la Al Wahda pentru transferul lui Philip Otele. Nigerianul de 25 de ani, care e cotat de site-ul transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro, va avea un salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon.

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

Cluburile s-au înțeles, dar nu pot da detalii despre sume și negocieri. Mai sunt mici lucruri de pus la punct”, a declarat impresarul lui Philip Otele, Andrei Balmoș, pentru fanatik.ro.

18 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Philip Otele pentru CFR Cluj, în meciurile jucate în toate competiţiile. Neluţu Varga va face un profit considerabil cu transferul lui Otele. Varga l-a adus pe nigerian în vara anului trecut, ca jucător liber de contract. După ce evoluase la UTA, cota de piaţă a lui Otele a „explodat” la CFR Cluj. Dacă în momentul transferului Otele era cotat la 650 de mii de euro, acum Otele valorează 2.5 milioane de euro. Varga reuşeşte să îl vândă pe Otele cu o sumă aproape dublă faţă de cota sa de piaţă.

Philip Otele ar mai fi avut 5 oferte de la echipe din Europa. Acestea erau dispuse să plătească numai 2.5 milioane de euro pentru transferul nigerianului.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a vrut şi el pe Otele: „O să vezi cum îl iau cu atât!”

Gigi Becali a fost şi el interesat de Philip Otele. Neluţu Varga i-a cerut 6 milioane de euro lui Becali în schimbul lui Otele, dar patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă despre o astfel de sumă.

Becali i-a oferit 1 milion de euro lui Varga pentru Otele. Milionarul din Pipera susţinea chiar că ar putea să reuşească transferul lui Otele la FCSB şi pentru 800.000 de euro.

I-am transmis domnului Varga că dacă vrea un milion pe Otele să mă sune. Luna asta, că luna viitoare îi dau 800.000 de euro. O să vezi cum îl iau cu un milion. Eu zic că o să-l iau. Vedem peste o lună”, declara Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Da, l-am văzut pe Gigi Becali. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, declara Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

 

 

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 2-2! Şoc pe Arcul de Triumf. Florescu a egalat dintr-un penalty provocat de Golubovic

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1. Dramatism total în Supercupa CAF, care este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și