Închide meniul

Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 8:49

Reclamă
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!

Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului

Mihai Stoica, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii / Profimediaimages

Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului în Liga 1. Roş-albaştrii s-au distanţat la 13 puncte de rivale şi pot primi trofeul chiar de etapa viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a dezvăluit că Edi Iordănescu va fi prima persoană cu care se va sfătui. Starurile lui Elias Charalambous, care sunt pe lista selecţionerului pentru turneul final, ar putea intra direct în vacanţă.

Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului în Liga 1

MM asigură că decizia finală va fi luată chiar de selecţioner. Edi Iordănescu va hotărî ce se întâmplă cu jucătorii, în returul play-off-ului.

În eventualitatea în care vom câştiga mai devreme titlul, primul apel pe care îl voi lansa va fi la Edi ca să-l întreb cum vrea el să facă cu jucătorii care sunt susceptibili de a fi selecţionaţi pentru turneul final şi aia vom face.

Nu vom face absolut nimic fără să discutăm cu selecţionerul. Ce spune el, aia vom face. Vrem noi aşa, pentru că este echipa naţională. Avem o totală deschidere, aşa mi se pare normal”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Florinel Coman este unul dintre jucătorii FCSB-ului care va fi prezent în lotul României la EURO 2024. Atacantul de 26 de ani este golgheterul liderului din Liga 1, cu 17 goluri. După turneul final va pleca de la FCSB şi se va transfera în Qatar.

UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024

Edi Iordănescu a primit o veste uriașă, cu două luni înainte de startul EURO 2024. Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat că UEFA ia în calcul mărirea lotului pentru Campionatul European.

În momentul de față, orice echipă națională poate trimite 23 de jucători la turneul final. Totuși, oficialii de la conducerea fotbalului european ar putea schima această regulă.

Reclamă 4 / 0/3

Concret, potrivit anunțului făcut de frf.ro, reprezentanții de la Nyon iau în calcul să mărească loturile echipelor naționale de la 23 la 26 de jucători.

În timpul evenimentului, UEFA a profitat de ocazie pentru a discuta cu antrenorii adunați despre mărimea echipelor pentru viitorul turneu. Echipele EURO 2024 sunt în prezent limitate la 23 de jucători, o revenire la reglementările angajate înainte de EURO 2020, când a fost permisă o creștere la 26 din cauza pandemiei de COVID-19.

Discuțiile pozitive au evidențiat puncte de vedere diferite în rândul antrenorilor, majoritatea exprimându-și dorința de a crește numărul de jucători, cu mai multe opțiuni disponibile pentru a face față amenințării accidentărilor și solicitărilor fizice intense impuse jucătorilor. Unii și-au declarat preferința de a limita numărul echipei la 23, subliniind dificultatea de a antrena și de a gestiona grupul cu jucători suplimentari.

UEFA a luat act de punctele de vedere împărtășite, urmând a lua o decizie finală în săptămânile următoare”, a transmis Federația Română de Fotbal, prin intermediul site-ului oficial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și