Închide meniul

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş la FCSB, în această iarnă! Decizie de ultim moment luată de Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 22:37

Reclamă
Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş la FCSB, în această iarnă! Decizie de ultim moment luată de Gigi Becali

Vlad Chiricheş a vrut să se retragă din fotbal

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş la FCSB, în această iarnă. Gigi Becali şi membrii staff-ului roş-albastru au luat o decizie de ultim moment în privinţa fundaşului central. Acesta va face pregătirea de iarnă în cantonament, alături de ceilalţi jucători ai liderului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat în duelul cu UTA, şi a fost operat. De atunci, locul său în primul 11 de la FCSB a fost luat de Siyabonga Ngezana.

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş la FCSB, în această iarnă

Conform fanatik.ro, Vlad Chiricheş va face deplasarea alături de restul jucătorilor FCSB-ului, în cantonamentul din Turcia, pe 8 ianuarie. Staff-ul vicecampioanei a luat această decizie, deşi fundaşul central nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită.

Sursa citată mai sus notează faptul că s-a luat această hotărâre în privinţa lui Vlad Chiricheş, după ce Gigi Becali s-a consultat cu membrii staff-ului FCSB-ului. Aceştia au ajuns la concluzia că Chiricheş va aduce un plus în rândul jucătorilor roş-albaştrilor, dată fiind experienţa sa.

Vlad Chiricheş se va antrena separat în cantonamentul din Turcia, sperând să se recupereze cât mai repede pentru a reveni pe teren, în a doua parte a sezonului.

Reclamă

De asemenea, după ce va reveni pe teren, Vlad Chiricheş îşi va şi putea încasa salariul lunar de nu mai puţin de 40.000 de euro. Acesta a renunţat la această sumă, deoarece s-a accidentat, şi nu voia să câştige banii „degeaba”.

Gigi Becali a apreciat gestul fundaşului central, şi i-a oferit acestuia lunar suma de 5000 de euro, pe perioada accidentării.

Vlad Chiricheş s-a accidentat după doar şapte meciuri bifate la FCSB. Acesta a evoluat în patru partide din startul Ligii 1, dar şi în alte trei din preliminariile Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB, după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon din luna august. Operat în Finlanda, veteranul în vârstă de 34 de ani încă se recuperează şi nu va mai juca niciun meci din sezonul regulat.

Mihai Stoica a venit cu un nou pronostic primit de la medici. Oficialul roş-albaştrilor anunţă că, cel mai probabil, Elias Charalambous se va putea baza pe Chiricheş la jumătatea lunii martie, când este programată prima etapă din play-off.

„Eu îmi doresc din toată inima ca după prima etapă de play-off să revină Vlad Chiricheș. Ar fi mai important decât orice transfer.

Ăsta e target-ul de la început, după prima etapă de play-off. Atunci e întreruperea ocazionată de meciurile echipei naționale. Recuperarea decurge foarte bine. Doarme dus”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

MM a dezvăluit şi că, în momentul în care Chiricheş va decide să îşi încheie cariera de jucător, este aşteptat să continue la FCSB din postura de oficial. Ia în calcul să îi ofere chiar fostul post pe care l-a avut la liderul Ligii 1, acela de manager general.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și