Închide meniul

Ce spune Andrei Prepeliţă despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB: „Nu ştiu lucrurile din interior”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2022, 16:45

Ce spune Andrei Prepeliţă despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB: „Nu ştiu lucrurile din interior

Ce spune Andrei Prepeliţă despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB

Andrei Prepeliţă, în timpul unui meci/ Hepta

Andrei Prepeliţă a oferit declaraţii despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB. Fostul antrenor de la FC Argeş a apreciat rezultatele înregistrate de „Dicanio” pe banca roş-albaştrilor, acesta fiind tehnicianul care a calificat echipa în grupele unei competiţii europene, după o pauză de mai mulţi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliţă îl poate înlocui pe Nicolae Dică pe banca FCSB-ului. Fostul antrenor de la FC Argeş se află pe lista scurtă a lui Gigi Becali, alături de alte nume precum Ilie Poenaru sau Eugen Neagoe. Patronul va alege tehnicianul potrivit în pauza ce va urma, pentru meciurile echipelor naţionale.

Ce spune Andrei Prepeliţă, despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB

Andrei Prepeliţă a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Dică, aceştia doi fiind prieteni apropiaţi. Fostul mijlocaş consideră că tehnicianul a obţinut rezultate notabile pe banca roş-albaştrilor, însă totul s-a sfârşit când FCSB a fost învinsă de U Cluj, în urmă cu două runde.

„Eu încerc, mă uit la toți antrenorii, mă pun în pielea lor și încerc să văd lucrurile care se întâmplă acolo și să le înțeleg. Nico (n.r. – Nicolae Dică) a venit și a avut un impact. A calificat echipa în cupele europene, cred că el fusese ultimul care dusese echipa în grupe. El a încercat să facă maxim, mi-e prieten și îl cunosc foarte bine. Nu știu lucrurile din interior.

(N.r. – A ieșit Dică șifonat de la FCSB?) Nu știu, a avut o perioadă în campionat în care n-au avut rezultate foarte bune. Apoi a urmat o serie de 4 victorii la rând. S-a încheiat totul după meciul cu U Cluj”, a declarat Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Reclamă

Andrei Prepeliță a dat cărțile pe față! Ce a spus despre „ordinele” lui Gigi Becali

Andrei Prepeliță a dat cărțile pe față. Antrenorul de 36 de ani se află pe lista lui Gigi Becali pentru banca FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Prepeliță și-a exprimat părerea în legătură cu „ordinele” pe care finanțatorul roș-albaștrilor a recunoscut că le transmite antrenorilor.

Prepeliță a fost întrebat despre strategia unor patroni din Liga 1, care s-au obișnuit să se implice excesiv în alcătuirea echipei.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a recunoscut în repetate rânduri că s-a implicat atât în alcătuirea primului „11”, cât și al efectuării schimbărilor de la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. – Despre ordinele patronilor din Liga 1) Din fericire, eu am gestionat totul la Pitești, ceea ce a ținut de partea de antrenor. Desigur, am avut dialog cu conducerea, cu toată lumea, m-am consultat de multe ori cu Jean (n.r. – Jean Vlădoiu, managerul sportiv de la FC Argeș), cu care am o relație foarte bună.

N-am fost pus în ipostaza asta. Dar cred că, despre cine vorbești tu, e vorba de dialog și nu s-au schimbat lucrurile în ultimul an sau în ultimii 2 ani, 3 ani sau ultimii 10. Au existat aceste lucruri, dar antrenorul prin abilitatea lui, a știut să facă lucrurile să fie în regulă și a avut rezultate.

Și au avut rezultate echipele. Tu, ca antrenor, trebuie să aduci argumente, pro sau contra. Obiectivul final e ca echipa să meargă bine. E un obiectiv comun, și al antrenorului și al patronului”, a declarat Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Recomandări
  • Ce spune Andrei Prepeliţă despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB
  • Fostul antrenor de la FC Argeş se află pe lista scurtă a lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și