Închide meniul

Ce spune Darius Olaru despre Leo Strizu, noul antrenor de la FCSB: „Suntem bine atât timp cât avem rezultate” + Ce a declarat despre partida cu Botoşani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 14:02

Ce spune Darius Olaru despre Leo Strizu, noul antrenor de la FCSB: „Suntem bine atât timp cât avem rezultate + Ce a declarat despre partida cu Botoşani

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Darius Olaru a oferit declaraţii despre noul antrenor de la FCSB, Leo Strizu. Mijlocaşul roş-albaştrilor susţine că atmosfera va fi una bună la echipă atât timp cât sunt rezultate, indiferent de cine va sta pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu este noul antrenor de la FCSB, aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate. Tehnicianul i-a preluat pe roş-albaştrii după ce Mihai Pintilii a pregătit echipa timp de câteva săptămâni. Primul meci al noului tehnician pe banca bucureştenilor va fi joi, cu Botoşani. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:00.

Ce spune Darius Olaru despre noul antrenor de la FCSB, Leo Strizu

Darius Olaru a declarat că jucătorii îl respectă pe Leo Strizu. Totodată, în privinţa lui Mihai Pintilii, mijlocaşul de la FCSB a mărturisit că a fost alături de echipă într-un moment delicat.

„E lângă noi, e normal să-l respectăm (n.r. pe Leo Strizu). A fost o perioadă mai ciudată, dar l-am avut pe Pintilii lângă noi. Suntem bine atât timp cât avem rezultate”, a declarat Darius Olaru, într-o conferinţă de presă.

Darius Olaru a prefaţat şi duelul dintre FCSB şi Botoşani. Mijlocaşul susţine că meciul va fi unul dificil, având în vedere că moldovenii sunt în căutarea primei victorii, după patru etape.

Reclamă

„Ne așteaptă un meci dificil, pentru care trebuie să fim pregătiți și să luăm cele trei puncte. Botoșani joacă alt fotbal acasă, fanii sunt așa cum sunt, vor pune presiune pe noi, dar noi avem nevoie de cele trei puncte.

Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă. Vrem să obținem maximum de puncte pe acest final de an, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Va fi putin ciudat că ne vedem cu ei de trei ori, dar e nevoie să-i analizăm o singură dată. Încet-încet ne vom recăpăta ritmul și vom arăta bine”, a mai spus Darius Olaru.

Cum a reacţionat Nicolae Dică după ce Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB

Nicolae Dică a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre tehnicianul de 55 de ani, care este beneficiarul unei licenţe PRO.

Reclamă 4 / 0/3

”Strizu era antrenor la echipa a doua, aveam discuţii mereu. La 2-3 zile venea şi stăteam de vorbă la birou, în funcţie de ce jucatori îi dădeam etc. Are licenţa PRO, e la îndemână. Asta cred că a contat foarte mult. (Moderator: A bătut jucători?) Nu l-am văzut să bată jucători, nu am asistat la meciuri, nu am fost niciodată la echipa a doua şi chiar nu pot să mă pronunţ.

Nu ştiu ce discuţi au avut ei acolo. Eu nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor. Dacă asta este situaţia în momentul ăsta… Jucătorii ştiu că Pintilii nu poate să dea indicaţii şi că Strizu transmite. Acum, depinde, cum se va adresa jucătorilor, ce le transmite. Nu aţi văzut cât de important e şi un translator la o echipă?”, a declarat Nicolae Dică la orangesport.ro.

Leo Strizu are doar două experiențe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua București II, și la Unirea Constanța, în sezonul 2021/2022.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și