Închide meniul

Cum a reacţionat Nicolae Dică după ce Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB: „Nu l-am văzut să bată jucători”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 noiembrie 2022, 19:19

Cum a reacţionat Nicolae Dică după ce Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB: „Nu l-am văzut să bată jucători

Cum a reacţionat Nicolae Dică după ce Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB

Nicolae Dică, complet debusolat la conferința de presă / Antena Sport

Nicolae Dică a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre tehnicianul de 55 de ani, care este beneficiarul unei licenţe PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AntenaSport a anunţat în exclusivitate, Leo Strizu a fost alegerea latifundiarului din Pipera. Acesta a fost prezent la antrenamentul de astăzi.

Ce a spus Nicolae Dică după ce Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB

În 2005, Strizu a fost arestat preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă. În 2007 era condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru trafic de influenţă. Leo Strizu a fost acuzat şi că şi-ar fi bătut jucătorii. „Mi-a dat o palmă, apoi m-a ţinut pe bancă trei ani”, a declarat Andrei Pavelescu pentru gsp.ro. Nicolae Dică a dezvăluit că nu l-a văzut pe actualul „principal” de la FCSB să recurgă la violenţă.

Strizu era antrenor la echipa a doua, aveam discuţii mereu. La 2-3 zile venea şi stăteam de vorbă la birou, în funcţie de ce jucatori îi dădeam etc. Are licenţa PRO, e la îndemână. Asta cred că a contat foarte mult. (Moderator: A bătut jucători?) Nu l-am văzut să bată jucători, nu am asistat la meciuri, nu am fost niciodată la echipa a doua şi chiar nu pot să mă pronunţ.

Nu ştiu ce discuţi au avut ei acolo. Eu nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor. Dacă asta este situaţia în momentul ăsta… Jucătorii ştiu că Pintilii nu poate să dea indicaţii şi că Strizu transmite. Acum, depinde, cum se va adresa jucătorilor, ce le transmite. Nu aţi văzut cât de important e şi un translator la o echipă?”, a declarat Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă

Leo Strizu are doar două experiențe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua București II, și la Unirea Constanța, în sezonul 2021/2022.

Ca jucător, Strizu a evoluat ca atacant la Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia și Sakaryaspor.

Gigi Becali se afla de aproape o lună de zile în căutarea unui nou antrenor principal, cu licență PRO, după despărțirea de Nicolae Dică, de pe 1 noiembrie. Mihai Pintilii a ocupat postul de interimar al roș-albaștrilor după plecarea lui „Dicanio”, însă regulamentul FRF nu îi permitea antrenorului de 38 de ani să devină „principal”, deoarece nu deține licența PRO.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, prima reacție despre noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a oferit prima reacție despre noul antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a confirmat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că Leo Strizu (55 de ani) va îndeplini rolul de antrenor principal la vicecampioana României.

Gigi Becali a anunțat că Leo Strizu va fi noul „principal” de la FCSB. Așa cum era de așteptat, Mihai Pintilii va fi păstrat în staff, urmând să-l ajute pe Strizu pe banca roș-albaștrilor.

Da, da (n.r. – Leo Strizu este noul antrenor). Da, va fi ajutat de Pintilii”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali era obligat de regulamentul FRF să aducă un antrenor cu licență PRO până la reluarea campionatului.

Recomandări
  • Leo Strizu, noul antrenor de la FCSB
  • Ce a spus Nicolae Dică după numirea surprinzătoare făcută de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și