Închide meniul

Ce spune Giovanni Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Vom avea o vară fierbinte!”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 9:40

Reclamă
Ce spune Giovanni Becali despre transferul lui Florinel Coman: Vom avea o vară fierbinte!”

Florinel Coman a marcat singurul gol al partidei

Profimedia Images

Florinel Coman e într-o formă de zile mari, iar Gigi Becali l-ar putea vinde pe o sumă foarte mare. Iată ce spune Giovanni Becali despre transferul lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut s-a vorbit despre interesul lui Sporting Lisabona pentru Florinel Coman.

Ce spune Giovanni Becali despre transferul lui Florinel Coman

Giovanni Becali a subliniat că Florinel Coman are o valoare de 10 milioane de euro în acest moment.

Florinel Coman a ajuns la o maturitate fotbalistică la 25 de ani, când un jucător știe ce vrea. Florinel Coman se antrenează bine, se antrenează și după program și vedem asta după cum s-a exprimat în teren la ultimele 4-5 meciuri.

După faultul făcut de jucătorul Rapidului a continuat să joace încă 90 de minute fără să se vaite, fără să nu intre la minge. Florinel e jucătorul care poate fi pe taraba vânzărilor în această vară.

Reclamă

Nu știu dacă va fi record, dar Florinel Coman e jucător cu o valoare de peste 7-8-10 milioane de euro în acest moment. Dacă ar continua așa, sigur s-ar găsi echipe care în vară să cheltuiască acești bani pe el”, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Giovanni Becali consideră că Florinel Coman e „sufletul echipei”

Cunoscutul impresar e de părere că Florinel Coman e „sufletul echipei” FCSB.

Campionatul se relansează, vom avea alte șase meciuri importante, derby-uri importante…

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare echipă are șansa ei, lupta pentru titlu e palpitantă, Farul s-ar fi distanțat foarte mult dacă învingea, deci campionatul se joacă în continuare, toate echipele sunt puternice.

Florinel Coman s-a refăcut, joacă foarte bine, cred că e sufletul echipei.

Și Octavian (n.r. Popescu) a jucat bine”, a declarat Giovanni Becali, după FCSB – Farul, 2-1, partidă la care a fost prezent pe „Arena Națională”.

Florinel Coman ştie cum poate deveni FCSB campioana României

Extrema celor de la FCSB declara după victoria cu Farul că talentul și determinarea sunt „ingredientele” de care echipa sa are nevoie pentru a ieşi campioană.

Ne bucurăm foarte mult pentru acest meci, l-am pregătit foarte bine. Am avut linişte şi am ştiut cum să gestionăm aceste momente. A fost o pasă foarte bună, timing reuşit, de acolo intervine calitatea jucătorului.

Părea decisiv, dar am avut linişte. Jocul din a doua repriză cu CFR ne-a dat linişte pentru a pregăti această partidă. Este importantă această victorie pentru că vine după un meci bun.

Nu, normal că pot mai mult (n.r. dacă e cea mai bună versiune a lui). Dacă stai un an… ai nevoie de un an ca să revii la formă maximă. Pe mine nu mă surprinde forma mea. Mă bucur că am ajutat echipa şi că am forma asta în meciurile importante. Vom avea o săptămână liniştită. Vrem să câştigăm cu Rapid în primul rând pentru suporteri, să le arătăm cine e Steaua.

Reclamă

Golul patru nu-l aştept, dar dacă el mă caută nu am ce să fac! Cu talent şi determinare, aşa putem câştiga acest campionat. E bine că am câştigat cu Farul, suntem la mâna noastră.

Vom vedea la sfârşit dacă ne-am maturizat. Dar este un grup foarte bun, care îşi doreşte din ce în ce mai mult de la echipă. Asta înseamnă să fii fotbalist, să joci cu atâţia oameni. Ei ne-au urmat în toate deplasările”, spunea Florinel Coman la finalul meciului cu Farul.

Între timp FCSB a pierdut cu Rapid, în Giuleşti, iar şansele la titlu ale echipei lui Florinel Coman s-au diminuat.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și