Închide meniul

Ce spune Marius Şumudică, despre şansele la titlu pe care le are Rapid + Ce a declarat despre o revenire în Liga 1: „Va veni şi vremea aceea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 19:34

Ce spune Marius Şumudică, despre şansele la titlu pe care le are Rapid + Ce a declarat despre o revenire în Liga 1: „Va veni şi vremea aceea

Marius Şumudică, şocat după România U21 - Spania U21 0-3

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Marius Şumudică este convins că Rapid poate lua titlul în Liga 1. Antrenorul lui Al-Raed are încredere că formaţia pregătită de Adrian Mutu poate deveni campioană, după 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se află pe locul doi în clasamenul primei ligi, fiind la cinci puncte în spatele liderului Farul. Marius Şumudică este de părere că, după ce vor intra în play-off, giuleştenii vor avea un cuvânt de spus în lupta la titlu.

Ce spune Marius Şumudică, despre şansele pe care le are Rapid la titlu

Marius Şumudică a declarat că suporterii vor juca un rol important, în lupta la titlu pe care o va duce Rapid. Deşi oficialii giuleştenilor au delcrata că formaţia are ca obiectiv doar play-off-ul, antrenorul lui Al-Raed susţine că gruparea pregătită de Adi Mutu are şanse foarte mari să devină campioană.

Totodată, „Şumi” i-a lăudat pe Cristi Săpunaru şi Junior Morais, şi a declarat că va reveni într-o zi pe banca giuleştenilor, pentru a cuceri titlul în Liga 1 împreună.

„Rapidul are șanse să câștige titlul anul ăsta la fotbal. Da, au șanse, au şanse. Din moment ce intri în play-off cu astfel de suporteri, e greu să câștigi, pe Giulești e greu să câștigi.

Reclamă

Au jucători ca Săpunaru, Junior Morais cu care am lucrat, și își trăiesc a doua tinerețe, eu n-am văzut în viața mea, nu există fundaș stânga mai bun în România.

Va veni timpul când mă voi întoarce acasă. Antrenor pe bancă, mă voi întoarce acasă și voi da tot ce am mai bun și tot ce am acumulat anii ăștia pe care i-am petrecut în străinătate ca Rapidul să iasă campionă cu Șumudică la timonă, va veni și vremea aceea”, a declarat Marius Şumudică, la finalul meciului dintre Rapid şi Storhamar, din Liga Campionilor la handbal feminin.

Marius Şumudică, şef de galerie în Rapid – Storhamar 27-25

Marius Şumudică a fost şef de galerie în victoria celor de la Rapid cu Storhamar. Antrenorul celor de la Al Raed a fost unul dintre susţinătorii campioanei României, în meciul din grupa de Liga Campionilor la handbal feminin.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a fost însoţit de soţia sa, la meciul ce s-a disputat în Sala Polivalentă din Bucureşti. Antrenorul le-a purtat noroc giuleştencelor, care au obţinut a patra victorie din grupă.

Şumudică a cântat cot la cot cu fanii Rapidului, şi s-a arătat extrem de bucuros de rezultatul obţinut de campioana României: „Ca să vadă toţi steliştii, cât de-ai dracu-s rapidiştii”, a fost unul dintre versurile cântate de „Şumi”, alături de galeria giuleşteană.

Ce primă le-a dat Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul!

S-a aflat ce primă le-a dat Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul, scor 1-1, din etapa a 15-a a Ligii 1. Echipele pregătite de Adrian Mutu și Gică Hagi au fost protagonistele unui meci extrem de spectaculos în Giulești.

Chiar dacă Rapid n-a obținut cele 3 puncte, Șucu a hotărât să-i răsplătească pe jucători pentru efortul depus.

Rapid a forțat golul victoriei până în ultima secundă, dar Farul a rezistat eroic. Trupa lui Gică Hagi este în continuare lider în Liga 1, cu un avans de 5 puncte față de giuleșteni, aflați pe poziția a doua.

Dan Șucu i-a premiat pe jucătorii lui Adrian Mutu pentru prestația solidă reușită împotriva Farului.

Potrivit playsport.ro, co-finanțatorul Rapidului a decis să le ofere un bonus de 20.000 de euro, sumă pe care fotbaliștii o vor împărți între ei.

Reclamă

Anunțul a fost făcut de Daniel Niculae, după egalul de vineri seară. Președintele Rapidului a mers la vestiare imediat după meci și le-a comunicat vestea jucătorilor, mai scrie sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și