Închide meniul

Ce spune Nicolae Dică despre antrenorul care îi va lua locul la FCSB: „Depinde ce relaţie ai cu patronul”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2022, 23:46

Ce spune Nicolae Dică despre antrenorul care îi va lua locul la FCSB: „Depinde ce relaţie ai cu patronul

Nicolae Dică, declaraţii despre viitorul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pe banca FCSB-ului/ Hepta

Nicolae Dică a vorbit despre viitorul antrenor de la FCSB. După demisia sa, Liviu Ciobotariu, Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru şi Eugen Neagoe sunt variantele din care Gigi Becali va alege viitorul tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat, după înfrângerea suferită de FCSB pe terenul celor de la U Cluj. Antrenorul s-a declarat reţinut, atunci când a fost întrebat despre succesorul său pe banca roş-albaştrilor.

Ce a declarat Nicolae Dică despre viitorul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică nu a vrut să-şi desemneze un favorit, dintre antrenorii aflaţi pe lista lui Gigi Becali. Fostul tehnician de la FCSB susţine că, deşi a evoluat în triocul roş-albaştrilor, Andrei Prepeliţă nu este favorit în faţa patronului echipei.

De asemenea, în privinţa relaţiei cu Gigi Becali, Nicolae Dică susţine că legătura cu patronul FCSB-ul s-a creat în momentul în care a preluat echipa din postura de antrenor.

„Nu vreau să spun. Nu vrea să-mi dau cu părerea, ei ştiu pe cine vor alege. Prepeliţă a fost jucător acolo, dar e o diferenţă de la jucător la antrenor. Depinde ce relaţie ai cu patronul. Eu 5 ani cât am stat la Steaua (n.r. FCSB), nu am discutat cu patronul”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Reclamă

Nicolae Dică, prima reacție după ce a plecat de la FCSB

Nicolae Dică a oferit prima reacție după ce a plecat de la FCSB. Antrenorul de 42 de ani a rupt tăcerea după ce și-a încheiat cel de-al doilea mandat pe banca roș-albaștrilor. Dică a părăsit echipa marți, la invitația lui Gigi Becali, după eșecul cu U Cluj, scor 1-2.

Nicolae Dică a precizat că discursul patronului a cântărit enorm și l-a făcut să plece. Gigi Becali a spus după meciul cu U Cluj că Dică e principalul vinovat pentru jocul slab al echipei.

„Nu am plecat din ambiție (n.r. – după înfrângerile cu Silkeborg). Îmi doream să reușesc să fac echipa să aibă rezultate. Și s-a întâmplat acest lucru. Noi am pierdut aseară (n.r. – cu U Cluj), dar după 4 meciuri în campionat în care am câștigat, un meci în Cupa României, unde nu am pierdut, și un meci cu Anderlecht în care nu am pierdut.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul de la Craiova, pierdut în campionat, a venit acea întrerupere și în discuția cu MM i-am spus că am încredere că pot să redresez echipa în campionat. Și el mi-a zis că are încredere. Și am zis ok, rămânem și încercăm să redresăm lucrurile.

Au venit acele meciuri cu Silkeborg, am reușit în campionat să redrasăm. Și am zis că e mai bine să renunț eu. Echipa e în creștere în campionat, vine altcineva, și se duce în sus. Asta a fost decizia mea și am simțit că e bine așa. Dar discuția de după joc, cu patronul, m-a făcut să mă răzgândesc. Și față de jucători, pentru că m-am atașat de ei în acest 3 luni de zile. Am zis ok, hai să mergem în continuare. A venit acea victorie la Sepsi, unde echipa a avut o atitudine bună. După aceea am jucat în Belgia, unde am reușit un joc bun și, cu mai mult curaj, poate reușeam să câștigăm”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și