Închide meniul

Nicolae Dică, prima reacție după ce a plecat de la FCSB: „Pentru ce să mai stau?”. Mesaj clar pentru Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 21:02

Nicolae Dică, prima reacție după ce a plecat de la FCSB: „Pentru ce să mai stau?. Mesaj clar pentru Gigi Becali

Nicolae Dică, mesaj pentru Gigi Becali despre transferurile de la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Nicolae Dică a oferit prima reacție după ce a plecat de la FCSB. Antrenorul de 42 de ani a rupt tăcerea după ce și-a încheiat cel de-al doilea mandat pe banca roș-albaștrilor. Dică a părăsit echipa marți, la invitația lui Gigi Becali, după eșecul cu U Cluj, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a explicat de ce a decis să rămână la FCSB după cele două înfrângeri umilitoare cu Silkeborg. Apoi, „Mr. Nick” a dezvăluit ce l-a convins să plece de la vicecampioana României astăzi.

Nicolae Dică, prima reacție după ce a plecat de la FCSB: „Pentru ce să mai stau?”

Nicolae Dică a precizat că discursul patronului a cântărit enorm și l-a făcut să plece. Gigi Becali a spus după meciul cu U Cluj că Dică e principalul vinovat pentru jocul slab al echipei.

„Nu am plecat din ambiție (n.r. – după înfrângerile cu Silkeborg). Îmi doream să reușesc să fac echipa să aibă rezultate. Și s-a întâmplat acest lucru. Noi am pierdut aseară (n.r. – cu U Cluj), dar după 4 meciuri în campionat în care am câștigat, un meci în Cupa României, unde nu am pierdut, și un meci cu Anderlecht în care nu am pierdut.

După meciul de la Craiova, pierdut în campionat, a venit acea întrerupere și în discuția cu MM i-am spus că am încredere că pot să redresez echipa în campionat. Și el mi-a zis că are încredere. Și am zis ok, rămânem și încercăm să redresăm lucrurile.

Reclamă

Au venit acele meciuri cu Silkeborg, am reușit în campionat să redrasăm. Și am zis că e mai bine să renunț eu. Echipa e în creștere în campionat, vine altcineva, și se duce în sus. Asta a fost decizia mea și am simțit că e bine așa. Dar discuția de după joc, cu patronul, m-a făcut să mă răzgândesc. Și față de jucători, pentru că m-am atașat de ei în acest 3 luni de zile. Am zis ok, hai să mergem în continuare. A venit acea victorie la Sepsi, unde echipa a avut o atitudine bună. După aceea am jucat în Belgia, unde am reușit un joc bun și, cu mai mult curaj, poate reușeam să câștigăm.

Nicolae Dică, influențat de Gigi Becali să părăsească FCSB

Mi-a fost teamă de jocul de la Cluj. Veneam după o perioadă bună, dar am fost plecați 10 zile. Și îmi era teamă, că jucătorii vor acumula oboseala. Am plecat din Belgia direct la Cluj. Am încercat să-i țin pe jucători în priză, dar n-a ieșit. Da (n.r. – a fost cel mai slab meci al FCSB-ului).

(N.r. – Ce te-a determinat să pleci ieri?) Meciul de ieri… în repriza a doua am avut o reacție. Au luat și cei de la Cluj roșu, am avut o reacție, am încercat să egalăm, ne-am creat ocazii. Dar ceea ce a discutat patronul după joc, că eu sunt vinovatul, că de la mine a plecat… am zis ok, dacă e bine așa, să vină altcineva, care poate să facă mai mult pentru club, pentru jucători. Eu, 3 luni de zile cât am stat acolo, am încercat să fac totul ca lucrurile să mergă bine. Și, din punctul meu de vedere, mi-am atins un obiectiv foarte bun, acela de a intra în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că nu poți să dai afară 25 de jucători, să dai afară antrenorul. Nu ai cum, nu se întâmplă nicăieri. Trebuie să fie un om care să plătească și acela e antrenorul. Acum, în speță, eu. Echipa când nu merge, antrenorul e de vină. În momentul când îți spune cel care te plătește și conduce clubul că domne, antrenorul e de vină și n-are încredere în tine… pentru ce să mai stau într-un loc în care nu este încredere. Nu dau în patron, nu dau în nimeni. Eu sunt de vină, îmi asum asta. Eu am fost cel care a făcut programul, antrenamentele, echipa. Sunt lucruri pe care mi le asum.

Dacă nu spunea nimic patronul după meciul cu U Cluj, rămâneam la echipă să câștigăm cu Rapidul, și după aceea plecam. Aveam ambiție să plec după o victorie.”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și