Închide meniul

„Ce ţi-a făcut Gică Hagi?” Răspunsul imediat al lui Denis Alibec. Ce spune despre şansele Farului la titlu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2022, 16:30

„Ce ţi-a făcut Gică Hagi? Răspunsul imediat al lui Denis Alibec. Ce spune despre şansele Farului la titlu

Denis Alibec, Farul

Denis Alibec, în timpul meciului / Hepta

Denis Alibec traversează o formă de vis alături de Gică Hagi, la Farul. Internaţionalul român susţine că „Regele” a avut încredere în abilităţile sale, şi acest fapt se observă în evoluţiile din actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost transferat în vara trecută de Farul, după ce şi-a încheiat împrumutul la Atromitos. Atacantul a renăscut sub comanda lui Gică Hagi, reprezentând unul dintre cei mai buni jucători ai liderului din Liga 1.

„Ce ţi-a făcut Gică Hagi?” Răspunsul imediat al lui Denis Alibec, după forma de vis de la Farul

Denis Alibec s-a declarat bucuros de victoria obţinută de Farul, în ultima rundă, în deplasarea de la FC U Craiova 1948. Graţie succesului, constănţenii s-au distanţat faţă de Rapid, ocupanta locului secund, la opt puncte. În ciuda acestui fapt, atacantul nu se gândeşte la titlu.

Legat de relaţia pe care o are cu Gică Hagi, Denis Alibec a afirmat faptul că „Regele” i-a oferit încrederea de care a avut nevoie, pentru a-şi dezvolta jocul său.

„Ne bucurăm (n.r. că s-au distanţat la 8 puncte de Rapid). După cum am spus, jucăm toate meciurile la 3 puncte şi sunt fericit că ne iese lucrul acesta.

Reclamă

(Reporter: E posibil titlul sezonul acesta?) Orice este posibil. Dar nu ne gândim încă acolo. Ne gândim să luăm fiecare meci în parte şi să luăm cele trei puncte”, a declarat Denis Alibec.

„(Reporter: Ce ţi-a făcut Gică Hagi? Ţi-ai revenit)” Ce să facă? Eu am avut încredere în el, el a avut încredere în mine şi jucăm fotbal. Asta e cel mai important”, a mai spus internaţionalul român.

Denis Alibesc a evoluat în 11 partide pentru Farul în acest sezon, marcând 6 goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 2 reuşite.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi şi-a anunţat obiectivul după FC U Craiova 1948 – Farul 1-2

Gică Hagi şi-a anunţat obiectivul după meciul FC U Craiova 1948 – Farul, scor 1-2, din etapa a 16-a a Ligii 1. Constănţenii au început cu dreptul returul sezonului regulat şi s-au distanţat la opt puncte de principala urmăritoare, Rapid.

Gică Hagi a recunoscut că a câştigat cu şansă împotriva echipei lui Adrian Mititelu. „Regele” se fereşte încă să vorbească despre titlu şi a anunţat care este principalul său obiectiv. În minutul 87, pe teren şi-a făcut apariţia Alexandru Stoian. Hagi l-a debutat pe atacantul născut în 2007, care va împlini 15 ani în luna decembrie.

„Să o luăm cu lucrurile pozitive, rezultatul e excelent pentru noi. Am întâlnit o echipă cu un lot talentat, care ne-a pus în dificultate mare. Am arătat că ştim să luptăm, portarul a făcut un meci mare. E într-o formă bună, mă bucur pentru el. Am fost dominaţi, dar am avut şansă.

Se poate spune orice. Eu ce văd, doar meritul că am revenit de la 1-0 la 2-1, am luat trei puncte importante, care se pun în clasament. Din păcate noi nu am fost cei care eram înainte. Felicitări Craiovei.

Noi tot băgăm băieţi tineri. Avem de unde. Încercăm să facem lucrurile, să creştem. Facem şi acest lucru. Sârbu a făcut-o foarte bine în a doua repriză, Borza a făcut un meci foarte bun.

Nu mă gândesc la niciun obiectiv, obiectivul nostru este să intrăm în play-off. Apoi ne putem gândi la orice. Dar nu la cum am jucat acum. Vom reflecta, am vorbit cu băieţii acum.

Încercăm, proiectul nostru în afară de a avea o echipă de seniori… avem un centru de copii şi juniori care trebuie să scoată jucători. A debutat un băiat de 2007. Vedeţi că din când în când mai scot câte ceva„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și