Închide meniul

Ce titular de la FCSB a pierdut primul 11 din cauza regulii U21 impuse de FRF! Anunțul lui Mihai Stoica: „E discriminare!”

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 13:18

Reclamă
Ce titular de la FCSB a pierdut primul 11 din cauza regulii U21 impuse de FRF! Anunțul lui Mihai Stoica: E discriminare!”

Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a anunțat ce titular de la FCSB a pierdut primul 11 din cauza regulii U21 impuse de FRF. Managerul general al roș-albaștrilor l-a luat la țintă pe Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a declarat nemulțumit de regula U21, prin care FRF a încercat să încurajeze echipele din Liga 1 să promoveze tineri jucători. Acest fapt nu a fost benefic pentru FCSB, deoarece MM susține că Florin Niță a fost scos din echipă pentru a-i face loc lui Andrei Vlad.

Mihai Stoica anunță ce titular de la FCSB a pierdut primul 11 din cauza regulii U21 impuse de FRF

Răzvan Burleanu s-a declarat revoltat de regula impusă de ministrul Novak, conform căreia cluburile din România sunt obligate să folosească 40% sportivi români.

În acest context, Mihai Stoica a avut o reacție vehementă față de regula U21, impusă de FRF, care l-a scos din echipă pe Florin Niță, pentru a intra Andrei Vlad, care avea sub 21 de ani la momentul respectiv.

„Dar U21 nu e discriminatoriu. Dacă noi avem un fotbalist, cel mai bun fotbalist, pe un post, nu e eligibil şi nu avem alt jucător eligibil, trebuie să îl scoatem pe ăla din echipă şi să îl băgăm unul… Trebuie să facem o echipă mai slabă decât am putea, este discriminare.

Reclamă
Reclamă

Şi vă dau un exemplu. A fost discuţia cu Niţă. Era portarul echipei naţionale. Niţă nu mai putea să apere la FCSB pentru că trebuia să apere un portar care era eligibil: Vlad”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Răzvan Burleanu

Mihai Stoica a avut o reacție acidă față de sancțiunile pe care le-a acordat Răzvan Burleanu. Managerul general de la FCSB i-a „amintit” președintelui FRF că trebuie să aibă în vedere și un club din Liga 1, și anume rivalii de la CFR Cluj.

Mihai Stoica i-a amintit lui Răzvan Burleanu un episod în care Kyros Vassaras analiza simulările lui Andrei Ivan și Florin Tănase, jucător care evolua la vremea respectivă pentru FCSB, fără a-i lua în calcul și pe jucătorii de la CFR Cluj. MM susține că fotbaliștii campioanei erau „campioni mondiali” la simulări, însă au fost „uitați” de șeful arbitrilor.

Reclamă

„Şi pentru Burleanu nu e o problemă când Vassaras dă exemple de jucători care simulează pe Ivan de la Craiova şi pe Tănase (n.r. Florin) de la noi, dar nu zice nimic de niciun jucător de la CFR şi, slavă Domnului, că Debeljuh era campion mondial la simulări.

Ca să nu mai spunem şi de alţii, cel puţin în trecut. E o problemă asta, foarte mare. Şi acolo e tot antepronunţare şi e o chestie foarte gravă, foarte, foarte, foarte gravă.

Şi atunci vine meciul cu Voluntariul, când am avut două penalty-uri clare de tot şi lui Tănase i se dă galben pentru simulare (n.r. penultimul meci din sezonul trecut)”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și