Închide meniul

Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Răzvan Burleanu: „E o problemă pentru el!” Ce l-a nemulțumit pe managerul de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 9:47

Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Răzvan Burleanu: E o problemă pentru el!” Ce l-a nemulțumit pe managerul de la FCSB

Mihai Stoica,, atac brutal la un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, în timpul unui meci pe banca FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție acidă față de sancțiunile pe care le-a acordat Răzvan Burleanu. Managerul general de la FCSB i-a „amintit” președintelui FRF că trebuie să aibă în vedere și un club din Liga 1, și anume rivalii de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu l-a sancționat pe Mihai Stoichiță pentru faptul că directorul tehnic de la FRF a susținut că Mihai Pintilii nu face nimic ilegal la FCSB. În acest context, Mihai Stoica a declarat că și șeful arbitrilor, Kyros Vassaras, ar trebui sancționat, pentru că analiza simulările doar din partidele celor de la FCSB și Universitatea Craiova.

Mihai Stoica, reacție vehementă față de sancțiunile lui Răzvan Burleanu

Mihai Stoica i-a amintit lui Răzvan Burleanu un episod în care Kyros Vassaras analiza simulările lui Andrei Ivan și Florin Tănase, jucător care evolua la vremea respectivă pentru FCSB, fără a-i lua în calcul și pe jucătorii de la CFR Cluj. MM susține că fotbaliștii campioanei erau „campioni mondiali” la simulări, însă au fost „uitați” de șeful arbitrilor.

„Şi pentru Burleanu nu e o problemă când Vassaras dă exemple de jucători care simulează pe Ivan de la Craiova şi pe Tănase (n.r. Florin) de la noi, dar nu zice nimic de niciun jucător de la CFR şi, slavă Domnului, că Debeljuh era campion mondial la simulări.

Ca să nu mai spunem şi de alţii, cel puţin în trecut. E o problemă asta, foarte mare. Şi acolo e tot antepronunţare şi e o chestie foarte gravă, foarte, foarte, foarte gravă.

Reclamă

Şi atunci vine meciul cu Voluntariul, când am avut două penalty-uri clare de tot şi lui Tănase i se dă galben pentru simulare (n.r. penultimul meci din sezonul trecut)”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoichiţă, sancţionat de Răzvan Burleanu: „A încălcat regulamentul!”

Mihai Stoichiţă va fi sancţionat de Răzvan Burleanu, după declaraţiile făcute de acesta în contextul scandalului antrenorilor fără licenţă PRO din Liga 1. Afirmaţia a fost făcută chiar de preşedintele Federaţiei, care s-a arătat extrem de nemulţumit de directorul tehnnic al FRF.

Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea lui Mihai Pintilii, şi a declarat că tehnicianul de la FCSB nu încalcă regulamentul, chiar dacă oferă indicaţii jucătorilor fără a fi posesor de licenţă PRO.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Bulreanu a luat o poziţie fermă în privinţa lui Mihai Stoichiţă, despre care susţine că a greşit şi a încălcat regulamentul. Preşedintele FRF nu va trece cu vederea, şi îl va sancţiona pe directorul tehnic din cadrul federaţiei.

„Mihai Stoichiță a greșit. A încălcat regulamentul de ordine interioară pe care-l avem la nivelul administrației Federației Române de Fotbal, fiindcă vorbim de o speță care se află în momentul de față în procesul de judecare la una dintre comisiile jurisdicționale.. Prin urmare, Mihai va fi sancționat. Din fericire, este la prima abatere”, a declarat Răzvan Burleanu, în şedinţa Comitetului Executiv de vineri.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Răzvan Burleanu
  • Ce l-a nemulțumit pe managerul de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și