Închide meniul

Ce urmează pentru Octavian Popescu la FCSB! Mihai Stoica: „Florinel Coman este mai eficient pe poziţia de atacant lateral stânga”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2023, 8:58

Ce urmează pentru Octavian Popescu la FCSB! Mihai Stoica: „Florinel Coman este mai eficient pe poziţia de atacant lateral stânga

Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri uluitoare despre Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul FCSB / Profimedia Images

Octavian Popescu va avea probleme la FCSB, în legătură cu locul de titular, cel puţin în flancul stâng al atacului echipei lui Gigi Becali. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica, cel care susţine că Florinel Coman e jucătorul potrivit pentru postul de atacant de bandă stângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vezi? Nici nu trebuie să mă mai inviţi la emisiune, că ştii deja! Nu am mai auzit lucruri de genul ăsta? Că valorează 100 de milioane de euro, apoi că nu mai face nici cinci bani? Jucătorii noştri sunt tăbăciţi. Astea sunt declaraţiile pe care le face Gigi, apoi le retractează. Face altele. Este aşa o mare problemă?

Tavi Popescu, nu ştiu dacă merită să fie rezervă. Dar astăzi, marţi, 21 martie 2023, cred că Florinel Coman este mai eficient pe poziţia de atacant lateral stânga, în 4-3-3. Că Tavi poate acoperi şi alte poziţii, o pot spune cu convingere de foarte multe timp.

Ce urmează pentru Octavian Popescu la FCSB! Mihai Stoica

Chiar dacă el consideră, la momentul ăsta, că poziţia lui cea mai bună este în partea stângă. Am spus-o şi o repet: Tavi Popescu este un jucător cu viziune. Şi când trimiţi în bandă un jucător de viziune, îi iei din calităţi.

Tavi are viziune, un pas excepţional. Am marcat goluri din pasele lui. Saltă mingea peste apărarea adversă cum rar vezi. Doar la jucătorii de geniu. Are un şut foarte bun. Cred că anul trecut este printre primii jucători cu goluri marcate din afara careului. El va vedea cu timpul că acolo este locul lui.

Reclamă

(n.r. – dacă are loc ca inter) Noi nu jucăm 4-2-3-1, jucăm 4-3-3. La momentul ăsta, atacanţii noştri laterali sunt sunt Cordea şi Miculescu în partea dreaptă, Coman şi Popescu în partea stânga. Interi titulari sunt Olaru şi Edjouma”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali taie în carne vie după egalul cu Universitatrea Craiova. Patronul de la FCSB a spus că Octavian Popescu va fi rezerva lui Florinel Coman în meciurile din play-off. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro a marcat doar 3 goluri în cele 42 de meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

„Jocul mă încurajează. În prima repriză cu Craiova a fost una mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui şi nici Coman, când a ieşit, a avut o mică problemă la nu ştiu ce muşchi. Dacă făceam echipa corect…Până acum trebuia să facem bani din jucători. Acum s-a terminat.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să facem bani din Liga Campionilor. Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Florinel Coman în stânga, că acolo e postul lui şi îl va înlocui dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular. Acum e altceva. L-am forţat, că îl vede Anglia, Franţa, Germania şi Italia pe Tavi. Dacă făceam echipa corect cu Cordea şi cu Coman, era alta situaţia. Gata, acum. Facem ce trebuie să facem”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și