Închide meniul

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă de la FCSB: „Nu va mai juca titular!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 martie 2023, 12:25

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă de la FCSB: „Nu va mai juca titular!

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali își pune mâna în cap / Hepta

  • Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă
  • Patronul de la FCSB a spus că „perla” sa nu va mai juca în primul 11

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă. Patronul de la FCSB a spus că „perla” sa nu va mai juca în primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali taie în carne vie după egalul cu Universitatrea Craiova. Patronul de la FCSB a spus că Octavian Popescu va fi rezerva lui Florinel Coman în meciurile din play-off.

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă

Jocul mă încurajează. În prima repriză cu Craiova a fost una mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui şi nici Coman, când a ieşit, a avut o mică problemă la nu ştiu ce muşchi. Dacă făceam echipa corect…Până acum trebuia să facem bani din jucători. Acum s-a terminat.

Reclamă

Vrem să facem bani din Liga Campionilor. Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Florinel Coman în stânga, că acolo e postul lui şi îl va înlocui dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular. Acum e altceva. L-am forţat, că îl vede Anglia, Franţa, Germania şi Italia pe Tavi. Dacă făceam echipa corect cu Cordea şi cu Coman, era alta situaţia. Gata, acum. Facem ce trebuie să facem”, a spus Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Fostul fotbalist al Stelei nu s-a mai ferit și l-a numit „Mister” pe Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 30 de puncte obținute.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Fostul fotbalist al Stelei nu s-a mai ferit și l-a numit „Mister” pe Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 30 de puncte obținute.

„Mister, mă refer la Gigi Becali, sună mai frumos. Nu e ironic. El mută, astea sunt deciziile lui. El face schimbările. Nu-l validez ca antrenor, eu am fost foarte vehement cu Gigi în zona asta, am fost singurul care l-a înfruntat.

Dar în momentul în care toată lumea de acolo acceptă ca echipa și schimbările să fie făcute de Gigi, n-am cum să spun că Pintilii sau Filip fac schimbările. Aș fi eu penibil și aș cădea în derizoriu să spun că la pauză mută altcineva. La un anumit nivel în lupta asta pentru titlu, se va cunoaște lipsa antrenorului.

Reclamă 4 / 0/3

O să plătească Gigi la un moment dat pentru că el își asumă tot și nu contează ce se întâmplă. Lucrurile sunt foarte clare. Pintilii pregătește echipa și i se dă echipa cu o săptămână înainte de meci ca să poată să lucreze la antrenament. Unde ați mai văzut chestia asta la un club important?”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Darius Olaru, schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova

Darius Olaru a fost schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova! Căpitanul roș-albaștrilor a prins doar 45 de minute în meciul de pe „Arena Națională”, fiind schimbat, la pauză, de Mihai Pintilii.

Căpitanul roș-albaștrilor a avut o evoluție slabă, astfel că, în locul său, a fost introdus Andrei Cordea.

Olaru nu a mai fost schimbat, după primele 45 de minute, din luna octombrie a anului trecut. Se întâmpla la partida retur Anderlecht – FCSB, 2-2, din grupele Conference League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”