Închide meniul

Cei 4 jucători care l-au refuzat pe Gigi Becali în această vară! Unde evoluează acum fotbaliştii ofertaţi de patronul FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 8:48

Reclamă
Cei 4 jucători care l-au refuzat pe Gigi Becali în această vară! Unde evoluează acum fotbaliştii ofertaţi de patronul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit salariul pe care îl are Daniel Opriţa la CSA Steaua

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali i-a transferat până acum în acest mercato pe Alexandru Băluţă, Damian Djokovic şi Siyabonga Ngezana. Iată care sunt cei 4 jucători care l-au refuzat pe Gigi Becali în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a adus două nume care au confirmat, pe Alexandru Băluţă, care i-a fost suflat lui Mihai Rotaru, şi pe Damian Djokovic, fost campion al României cu CFR Cluj. Djokovic a fost adus de la Al-Raed, echipă care a fost antrenată în ultimul sezon de Marius Şumudică.

Cei 4 jucători care l-au refuzat pe Gigi Becali în această vară

Arnold Garita, Mamadou Thiam, Alex Chipciu şi Ulrich Meleke au respins ofertele lui Gigi Becali, potrivit digisport.ro. Atacantul camerunez a ales, în cele din urmă, să plece în Arabia Saudită, la o echipă de Liga a doua, Al-Faisaly. Arabii l-au convins pe Garita cu nişte sume ameţitoare: salariu anual de 450.000 de dolari, o primă de instalare de 150.000 de euro plus un bonus de 50.000 de dolari dacă echipa promovează în prima ligă arabă.

Practic Garita va încasa cel puţin 600.000 de dolari în primul an la Al-Faisaly, suma putând să crească la 650.000 de dolari dacă saudiţii vor promova. Gigi Becali, patronul care şi l-a dorit foarte tare pe Garita, s-a enervat după negocierile cu agenţii camerunezului.

Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată. „Ne-a interesat, gata. A fost până acum două zile interes din partea noastră. Ce fac, stau să mă rog de Garita? Machita, că așa îi zic eu”, preciza milionarul.

Reclamă

După refuzul lui Garita, Gigi Becali s-a îndreptat spre Mamadou Thiam, care sezonul trecut a evoluat la U Cluj. Nici senegalezul nu a fost convins de Gigi Becali şi a ajuns în Kuweit, la echipa Al-Arabi Sporting Club.

Alex Chipciu, jucător care în trecut a evoluat la echipa lui Gigi Becali, a ales să rămână la U Cluj. Potrivit sursei citate, Adi Popa l-a sfătuit pe Chipciu să nu meargă la FCSB.

Ulrich Meleke, jucător care a evoluat sezonul trecut la FC Voluntari şi care a fost dorit şi el în această vară de Gigi Becali, a decis să meargă la Al-Bataeh, formaţie din Emiratele Arabe Unite. La Al-Bataeh, Meleke va fi antrenat de Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Lovitură pentru Gigi Becali pe piaţa transferurilor! FCSB l-a ratat pe Ashley Du Preez. Care a fost motivul

O nouă lovitură pentru Gigi Becali pe piaţa transferurilor. După ce nu s-a înţeles cu Arnold Garita, FCSB l-a ratat şi pe Ashley Du Preez. Atacantul de 25 de ani nu va mai veni „la pachet” cu Siyabonga Ngezana, astfel că vicecampioana României trebuie să caute o altă soluţie.

Gigi Becali a anunţat că a schimbat politica de transferuri şi că îşi doreşte mai mulţi jucători africani. După ce a bătut palma cu Ngezana, care a ajuns în cele din urmă în cantonamentul roş-albaştrilor, omul de afaceri dorea încă un fotbalist de la Kaizer Chiefs.

Jurnaliştii africani au dezvăluit motivul pentru care jucătorul cotat la un milion de euro nu va mai ajunge în România. „A fost respins interesul pentru Du Preez deoarece celor de la Chiefs le lipsesc atacanţii. Nu le este clar dacă îl vor păstra pe Ranga Chivaviro”, anunţă impempe.com.

Ashley Du Preez a ajuns în vara anului trecut la Kaizer Chiefs, de la Stellenbosch, în schimbul a 600.000 de euro. A marcat 6 goluri în 25 de apariţii. În total, în toate competiţiile din Africa de Sud, are 22 de goluri şi 13 pase decisive în 101 partide.

Trei jucători a transferat FCSB în această vară. Siyabonga Ngezana este ultimul jucător care s-a alăturat echipei antrenate de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Au mai venit Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și