Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali pe piaţa transferurilor! FCSB l-a ratat pe Ashley Du Preez. Care a fost motivul

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2023, 8:32

Reclamă
Lovitură pentru Gigi Becali pe piaţa transferurilor! FCSB l-a ratat pe Ashley Du Preez. Care a fost motivul

Gigi Becali, tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

O nouă lovitură pentru Gigi Becali pe piaţa transferurilor. După ce nu s-a înţeles cu Arnold Garita, FCSB l-a ratat şi pe Ashley Du Preez. Atacantul de 25 de ani nu va mai veni „la pachet” cu Siyabonga Ngezana, astfel că vicecampioana României trebuie să caute o altă soluţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că a schimbat politica de transferuri şi că îşi doreşte mai mulţi jucători africani. După ce a bătut palma cu Ngezana, care a ajuns în cele din urmă în cantonamentul roş-albaştrilor, omul de afaceri dorea încă un fotbalist de la Kaizer Chiefs.

Lovitură pentru Gigi Becali pe piaţa transferurilor. Ashley Du Preez nu mai vine la FCSB

Jurnaliştii africani au dezvăluit motivul pentru care jucătorul cotat la un milion de euro nu va mai ajunge în România. „A fost respins interesul pentru Du Preez deoarece celor de la Chiefs le lipsesc atacanţii. Nu le este clar dacă îl vor păstra pe Ranga Chivaviro„, anunţă impempe.com.

Ashley Du Preez a ajuns în vara anului trecut la Kaizer Chiefs, de la Stellenbosch, în schimbul a 600.000 de euro. A marcat 6 goluri în 25 de apariţii. În total, în toate competiţiile din Africa de Sud, are 22 de goluri şi 13 pase decisive în 101 partide.

Trei jucători a transferat FCSB în această vară. Siyabonga Ngezana este ultimul jucător care s-a alăturat echipei antrenate de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Au mai venit Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic.

Reclamă

Gigi Becali schimbă din temelii politica de transferuri la FCSB

Dacă în ultimii ani anunţase că îşi doreşte numai jucători români, omul de afaceri s-a răzgândit şi a stabilit noi criterii. Îşi doreşte să aducă la vicecampioana Ligii 1 mai mulţi fotbalişti din Africa de Sud.

Trimit pe cineva în Africa de Sud. Va face selecție de africani. Se duce acolo și fac echipa numai de sud-africani. Numai de culoare și numai ortodocși!„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

FCSB a mai dorit un jucător de la Kaizer Chiefs. Este vorba despre Reeve Frosler (fundaş dreapta, 25 de ani). Negocierile nu au ajuns la un numitor comun.

Reclamă 4 / 0/3

Arnold Garita a ales oferta saudiţilor

Arnold Garita este dorit de Al-Faisaly, echipă clasată pe locul 5 în liga a doua arabă sezonul trecut. În primul an la echipa saudită, Arnold Garita ar urma să încaseze 600.000 de dolari!

Suma ar putea creşte cu 50.000 de dolari dacă Al-Faisaly va promova în prima ligă arabă. Potrivit gsp.ro, Arnold Garita va avea, dacă va accepta oferta, un salariu anual de 450.000 de dolari la Al-Faisaly. El va încasa imediat şi o primă de instalare de 150.000 de euro. În contractul pe care i l-au pregătit saudiţii este stipulată şi prima de promovare în prima ligă arabă.

Va fi greu pentru Arnold Garita să refuze o asemenea ofertă. El a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, de Neluţu Varga la CFR Cluj, dar şi de echipa bulgară CSKA Sofia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și