Închide meniul

Cei trei jucători pe care Cristiano Bergodi îi vrea la Rapid! Dan Şucu trebuie să achite peste 2 milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2023, 11:07

Reclamă
Cei trei jucători pe care Cristiano Bergodi îi vrea la Rapid! Dan Şucu trebuie să achite peste 2 milioane de euro

Cei trei jucători pe care Cristiano Bergodi îi vrea la Rapid

Cristiano Bergodi, după ce a câştigat Cupa României cu Sepsi / Profimediaimages

S-a aflat care cei trei jucători pe care Cristiano Bergodi îi vrea la Rapid. Antrenorul italian este pe punctul de a-i lua locul lui Adi Mutu pe banca giuleştenilor, după ce „Briliantul” a acceptat oferta lui Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi revine după opt ani la clubul din Grant şi are ca obiectiv câştigarea titlului. Tehnicianul a cerut întăriri şi, din ultimele informaţii, şi-ar dori mai mulţi fotbalişti pe care i-a avut la Sepsi.

Cei trei jucători pe care Cristiano Bergodi îi vrea la Rapid!

Potrivit sport.ro, Andres Dumitrescu (22 de ani), Nicolae Păun (24 de ani) și Marius Ștefănescu (24 de ani) sunt jucătorii pe care Bergodi i-ar dori la Rapid. Toţi trei sunt titulari la Sepsi şi au impresionat sub comanda italianului. Au fost titulari în finala Cupei României, câştigată la lovituri de departajare în faţa lui U Cluj.

Sursa citată anterior anunţă că, pentru a-i aduce „la pachet”, Dan Şucu ar fi nevoit să achite peste 2 milioane de euro. Cei trei jucători ar putea schimba echipele chiar înainte de Rapid – Sepsi, meci din prima etapă a noului sezon al Ligii 1. Confruntarea din Giuleşti va fi vineri, 14 iulie, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicolae Păun este jucătorul cu a treia cea mai mare cotă de la Sepsi. Valorează 1.3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Mijlocaşul defensiv a înscris 4 goluri în ultima ediţie de campionat. Cotat la 1.2 milioane de euro, Marius Ştefănescu a punctat de 6 ori în sezonul 2022-2023.

Reclamă

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Dan Şucu, reacţie surprinzătoare despre înlocuirea lui Adi Mutu cu Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi a fost alesul conducătorilor Rapidului, chiar dacă fanii ar fi insistat pentru aducerea lui Marius Şumudică. Discuţiile sunt purtate de acţionarul giuleştenilor, Victor Angelescu, şi de preşedintele alb-vişiniilor, Daniel Niculae.

Şucu a avut o primă reacţie despre schimbările care au loc la Rapid. A anunţat doar că încă nu s-a luat nicio decizie şi că nu ştie tot ce se întâmplă la echipă în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Dacă e o decizie de luat, stau și eu de vorbă cu colegii mei, dar deocamdată nu știu de o decizie anume”, a spus Dan Șucu.

Azerii sunt dispuşi să îi achite clauza de reziliere de 200.000 de euro lui Adi Mutu. Oficialii Rapidului nu iau în calcul să renunţe gratis la antrenorul în vârstă de 44 de ani.

Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și