Închide meniul

Dan Şucu, reacţie surprinzătoare despre înlocuirea lui Adi Mutu cu Cristiano Bergodi. Ce se întâmplă la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2023, 8:37

Reclamă
Dan Şucu, reacţie surprinzătoare despre înlocuirea lui Adi Mutu cu Cristiano Bergodi. Ce se întâmplă la Rapid

Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff

Dan Şucu şi Daniel Niculae, în loja Stadionului Rapid / Profimediaimages

Dan Şucu a avut o reacţie surprinzătoare despre înlocuirea lui Adi Mutu cu Cristiano Bergodi. Aflat în vacanţă, patronul Rapidului a ţinut să afirme că nu este la curent cu discuţiile pentru găsirea unui nou antrenor. „Briliantul” a primit o ofertă spectaculoasă de la Neftchi Baku şi este pe punctul de a pleca în Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a fost alesul conducătorilor Rapidului, chiar dacă fanii ar fi insistat pentru aducerea lui Marius Şumudică. Discuţiile sunt purtate de acţionarul giuleştenilor, Victor Angelescu, şi de preşedintele alb-vişiniilor, Daniel Niculae.

Dan Şucu, reacţie surprinzătoare despre înlocuirea lui Adi Mutu cu Cristiano Bergodi

Şucu a avut o primă reacţie despre schimbările care au loc la Rapid. A anunţat doar că încă nu s-a luat nicio decizie şi că nu ştie tot ce se întâmplă la echipă în acest moment.

Nu sunt la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Dacă e o decizie de luat, stau și eu de vorbă cu colegii mei, dar deocamdată nu știu de o decizie anume”, a spus Dan Șucu, potrivit sport.ro.

Azerii sunt dispuşi să îi achite clauza de reziliere de 200.000 de euro lui Adi Mutu. Oficialii Rapidului nu iau în calcul să renunţe gratis la antrenorul în vârstă de 44 de ani.

Reclamă

Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Patru antrenori au fost pe lista Rapidului pentru înlocuirea lui Adrian Mutu: Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Marius Șumudică și Daniel Pancu. În cele din urmă, giuleştenii l-au ales pe primul dintre aceştia.

Cristiano Bergodi a fost în negocieri cu CFR Cluj după ce s-a despărţit de Sepsi, dar în cele din urmă Andrea Mandorlini a preluat formaţia ardeleană.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi a cucerit Cupa României în ultimele două sezoane.

Marius Şumudică, anunţ după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid

Marius Şumudică le-a mulţumit celor care l-au lăudat şi a susţinut că există un grup care nu îl doreşte la Rapid.

Aceleaşi informaţii le am şi eu (n.r.: că a semnat Bergodi). Le mulţumesc celor care au vorbit de mine la superlativ: Dani Coman, Dinu Gheorghe, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu. Suporterilor trebuie să le mulţumesc. Am văzut că eram favorit să preiau Rapidul. Din informaţiile pe care le am, a semnat Cristiano Bergodi. Îi urez baftă, să reuşească, să termine în primele 3, dacă nu să ia titlul.

Am avut o discuţie cu Daniel Niculae, m-a sunat că nu are nimic împotriva mea, să fim ok, că îşi doreşte să ia campionatul cu cineva care are sânge vişiniu, ca şi el.

După 15 minute am înţeles că au semnat cu Cristiano Bergodi. Am înţeles că au vorbit şi cu Daniel Pancu. Senzaţia a fost că Daniel Niculae nu ar avea nimic împotrivă, dar există un grup care nu mă doreşte la Rapid.

Nici nu ştiu cum să mă exprim. Nici nu ştiu ce simt în momentul de faţă. Rar mi-a fost dat să aud ca un om ca Prunea să vorbească aşa de mine. Danciu, la fel. Hai, că Dani Coman a lucrat cu mine. Prea multă pozitivitate din partea unora şi o adversitate din partea altora. Nu m-am propus la Rapid, dar am simţit că planetele se aliniaseră. Eram liber de contract, ştiam de Mutu de câteva zile (n.r.: că va pleca).

A fost această şansă de a antrena Rapidul, conducerea a decis, mai departe, le urez baftă”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și