Închide meniul

„Cel mai bun an, cu 11 goluri!” Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferul la FCSB! Cu ce jucător l-a comparat

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 21:52

Reclamă
„Cel mai bun an, cu 11 goluri! Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferul la FCSB! Cu ce jucător l-a comparat

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferu la FCSB!

Colaj cu Basarab Panduru și Daniel Popa / OrangeSport și Hepta

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferul la FCSB. Fostul internațional nu înțelege motivul pentru care Gigi Becali a decis să îl aducă pe jucătorul de 28 de ani în lotul lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a achitat suma de 300.000 de euro pentru transferul lui Daniel Popa. Acesta a avut un sezon bun în tricoul celor de la U Cluj, în care a reușit să marcheze de 11 ori.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

Panduru este de părere că Daniel Popa nu este un jucător bun pentru campioana României. Fostul internațional a dat de înțeles că echipa lui Gigi Becali nu avea nevoie de un atacant care a marcat doar 11 goluri în cel mai bun sezon.

Totodată, Basarab Panduru l-a comparat pe noul atacant de la FCSB cu Andrei Dumiter, un jucător care nu a reușit să se impună la actuala campioană a României.

„Nu pot să-l compar cu nimeni. Poate l-aș compara cu Dumiter. Popa a avut cel mai bun an al lui, cu 11 goluri. Nu îl vedeam niciodată la FCSB. Doar așa o să joace Miculescu mereu, când îi aduci contracandidați din ăștia”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Popa a semnat un contract valabil pe 2 ani cu FCSB. Gigi Becali i-a oferit un salariu de 16.000 de euro pe lună atacantului. La U Cluj, salariul lui Popa era de 12.000 de euro pe lună.

Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

Înainte de partida cu Universitatea Craiova, finala barajului pentru preliminariile Conference League, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre transferul lui Daniel Popa.

Antrenorul de la U Cluj a spus că Popa este un jucător bun, dar i-a transmis un avertisment după mutarea la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Concret, Sabău este de părere că Daniel Popa trebuie să își asume că ar putea fi criticat de patron, sau că ar putea să nu prindă minute, având în vedere salariul pe care îl va încasa la FCSB.

„În momentul în care merg la FCSB, jucătorii știu la ce trebuie să se aștepte. Este posibil să nu joace, să fie criticat. Pentru acei bani, trebuie să își asume. Sper să se impună acolo, să joace bine, îi urez succes! Pentru vârsta lui, suma de 300.000 euro este una importantă.

A fost un mare câștig pentru noi, ne-a ajutat enorm. Cred că și noi, ca grup, l-am ajutat, colaborând și comunicând foarte bine. Am avut foarte multe discuții individuale cu el. M-a sunat ieri și mi-a spus că va fi alături de noi la barajul cu Universitatea Craiova”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

11:45

FotoNaţionala României a plecat cu trenul spre Munchen! Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu, păziţi atent de oamenii legii

10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și