Închide meniul

„Pentru acei bani, să își asume!” Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 17:53

Reclamă
„Pentru acei bani, să își asume! Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

Daniel Popa / Hepta

Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB! Antrenorul de la U Cluj a vorbit despre mutarea momentului din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a achiziționat pe Popa de la U Cluj în schimbul sumei de 300.000 de euro. Pentru a-l convinge să semneze cu FCSB, patronul a pus pe masă un salariu de 16.000 de euro pe lună, alături de o serie de bonusuri de performanță importante.

Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

Înainte de partida cu Universitatea Craiova, finala barajului pentru preliminariile Conference League, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre transferul lui Daniel Popa.

Antrenorul de la U Cluj a spus că Popa este un jucător bun, dar i-a transmis un avertisment după mutarea la echipa lui Gigi Becali.

Concret, Sabău este de părere că Daniel Popa trebuie să își asume că ar putea fi criticat de patron, sau că ar putea să nu prindă minute, având în vedere salariul pe care îl va încasa la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

„În momentul în care merg la FCSB, jucătorii știu la ce trebuie să se aștepte. Este posibil să nu joace, să fie criticat. Pentru acei bani, trebuie să își asume. Sper să se impună acolo, să joace bine, îi urez succes! Pentru vârsta lui, suma de 300.000 euro este una importantă.

A fost un mare câștig pentru noi, ne-a ajutat enorm. Cred că și noi, ca grup, l-am ajutat, colaborând și comunicând foarte bine. Am avut foarte multe discuții individuale cu el. M-a sunat ieri și mi-a spus că va fi alături de noi la barajul cu Universitatea Craiova”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Daniel Popa a semnat un contract uriaş cu FCSB

Gigi Becali a anunţat că Daniel Popa este „pariul” lui pentru preliminariile UEFA Champions League. I-a propus un salariu de senzaţie pentru a-l aduce de la Cluj.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, Daniel Popa a semnat un contract valabil pentru doi ani. Acesta va primi 16.000 de euro lunar, cu 4.000 mai mult decât avea la U Cluj.

Bonusurile sunt pe măsură. Daniel Popa va încasa 80.000 de euro dacă FCSB se va califica în grupele oricărei cupe europene: UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Daniel Popa a jucat, de-a lungul carierei, pentru Chindia Târgovişte, Dinamo, FC Botoşani, Daejeon Hana Citizen şi U Cluj.

„Cu Daniel Popa deja am negociat. Trebuie să negociem cu clubul. Am vorbit cu impresarul. El dacă are o clauză, jucătorul poate să negocieze. Nu am luat legătura cu jucătorul, am vorbit cu impresarul. Mi se pare că are o clauză. El are o clauză de 300.000, dar noi vrem să dăm 200.000”, spunea Gigi Becali cu o zi în urmă, la digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:05

LIVE TEXTCroaţia – Italia 0-0 şi Albania – Spania 0-0. Luptă în 3 pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:49

FCSB s-a distrat în primul amical al verii! Victorie la scor cu o echipă de amatori! Marius Ştefănescu, „dublă” la debut

21:44

Foto„Hai, băieţi! Pentru optimi!” România, ultimul antrenament înaintea plecării la Frankfurt! Mesajul clar al lui Edi Iordănescu

21:42

FotoIubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare: „A fost totul un coşmar!” Primul gest făcut de fotbalistul Ungariei

20:55

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu, cu două zile înaintea meciului decisiv cu Slovacia de la EURO: „Îl împart cu voi!”

20:23

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid! Toate detaliile contractului

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și