Închide meniul

Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League

Alex Ioniță Publicat: 16 mai 2024, 19:05

Reclamă
Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League

Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1!

Jucătorii de la Corvinul / Profimedia

Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Este vorba despre Marius Coman, atacantul echipei care a câștigat Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara a surprins pe toată lumea în acest sezon de Cupa României. „Echipa de sub furnale” a câștigat trofeul, din postura de club din Liga a 2-a, și le-a învins, de-a lungul competiției, pe Sepsi, CFR Cluj, FC Voluntari și pe Oțelul, în finală.

Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1!

Astfel, Corvinul va juca în preliminariile UEFA Europa League, din postura unei echipe de Liga a 2-a.

Florin Maxim a anunțat deja faptul că echipa se va întări pentru duelurile europene, însă acum tehnicianul s-a lovit de o veste proastă.

Concret, golgheterul echipei, Marius Coman, a semnat cu Sepsi OSK, echipă din play-off-ul Ligii 1. Chiar antrenorul de la Corvinul a făcut anunțul.

Reclamă
Reclamă 4

„Marius Coman a semnat cu Sepsi. Asta a fost înțelegerea cu el. A semnat cu noi pe doi ani, cu condiția să poată pleca dacă primește o ofertă mai bună”, a spus Florin Maxim, potrivit iamsport.ro.

În vârstă de 27 de ani, Marius Coman a mai fost legitimat la cluburi importante din România. Este vorba despre CFR Cluj, U Cluj și Petrolul. Totodată, acesta a are în plamares un titlu de campion cu echipa din Gruia, din sezonul 2017/2018.

La nivelul primei ligi a României a adunat doar 4 partide, în perioada în care juca la CFR Cluj. În momentul de față este cotat la suma de 225.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?”

Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat. Jucătorii antrenaţi de Florin Maxim au rămas la bustul gol după ce au cucerit Cupa României.

Componentul „Generaţiei de Aur” a rămas impresionat de forma fizică a jucătorilor lui Florin Maxim. Ilie Dumitrescu le-a transmis jucătorilor din Liga 1 că trebuie să ia exemplu de la fotbaliştii Corvinului.

”Vrei să-ți spun ceva? Sunt foarte… arată bine. Trebuie să vedem și la cei din Liga 1 așa ceva.

Uite aici, uite ca să înțelegi. Și aici, e 100% rezultatul antrenorului. Exigență și cum gestionează totul”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Florin Prunea, şi el component al „Generaţiei de Aur”, e convins că lupta din Liga a 2-a va fi extrem de disputată. Corvinul ar fi promovat direct în prima ligă în acest sezon, având în vedere că a terminat play-off-ul pe locul 2, dar nu avea drept de promovare în Liga 1.

”Sunt pătrățele, partea a doua”, a spus Florin Prunea. ”Vom avea o bătălie frumoasă în Liga 2. În primul rând, vor fi echipele care retrogradează. Apoi, echipele cu pretenții de acolo, din ligaa a doua. Va fi o luptă extrem de puternică”, a adăugat Prunea, pentru sursa citată.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

10:44

Aimee Diaconescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 102 sportivi

10:18

Edi Iordănescu, bornă impresionantă în România – Olanda! Selecţionerul va intra în istoria naţionalei

9:49

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

9:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

9:14

„Să continuăm să visăm” Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc” cu Olanda: „Putem scrie istorie”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și