Închide meniul

„Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană!

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 10:00

Reclamă
„Cel mai frumos moment! Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană!

Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană

Ștefan Târnovanu / Profimedia

tefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Portarul campioanei a declarat, sâmbătă seara, că atmosfera de la ceremonia de înmânare a a tricourilor de campioni, a medaliilor şi a trofeului Ligii 1, că a fost cel mai frumos moment pe care l-a trăit în viaţa de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost superb de la început până la sfârşit. Când am ajuns la stadion cu două ore înainte fanii erau deja aici, a fost ceva superb. Ne dorim să îi bucurăm şi la anul. A fost cel mai frumos moment trăit în viaţa de fotbalist”, a afirmat portarul.

Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană

„Am tot petrecut în ultimul timp, dar nu am putut să o facem aşa cum trebuie pentru că au mai fost meciuri. Acum o vom face aşa cum trebuia să o facem acum două săptămâni. Asta a fost, am fost campioni mai devreme şi a fost foarte bine”, a mai spus Ştefan Târnovanu, la digisport.ro, citat de agerpres.ro.

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 9-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Meciul a fost urmat de ceremonia de înmânare a tricourilor de campioni, a medaliilor şi a trofeului de campioană. Roş-albaştrii vor sărbători titlul în centrul oraşului, la Ateneu, drumul de la stadion fiind străbătut într-un autocar descoperit.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a câştigat titlul de campioană a României la fotbal în etapa a 7-a a play-off-ului, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-0), pe Arena Naţională din Capitală. ”Roş-albaştrii” aveau nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic titlul, cu trei etape înainte de finalul sezonului, dar au obţinut victoria.

Gruparea bucureşteană nu mai câştigase titlul din 2015, de atunci având şapte clasări pe locul secund şi una pe locul cinci.

Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1!

Risto Radunovic a făcut un anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Fundașul campioanei nu s-a mai ascuns și a dezvăluit că dorește să își prelungească contractul cu echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Jucătorul din Muntenegru a contribuit la câștigarea titlului și a fost unul dintre cei mai importanți jucători din apărarea roș-albaștrilor, în cadrul acestui sezon de Liga 1.

După meciul cu CFR Cluj, la care echipa lui Gigi Becali a primit trofeul Ligii 1, Radunovic a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă plecare de la FCSB și a dezvăluit că dorește să își prelungească contractul cu trupa antrenată de Elias Charalambous.

„Îmi doresc să rămân, da, dar să vedem cât de tare mă doresc și cei din club. Vedem. Orice se poate întâmpla în fotbal. Acum am luat campionatul și nu trebuie să ne oprim aici”, a spus Radunovic, după meci, potrivit digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10 3 iul.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05 3 iul.

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49 3 iul.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45 3 iul.

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23 3 iul.

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16 3 iul.

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și