Închide meniul

Cel mai mare transfer la FCSB pe care l-a ratat Valeriu Iftime: „Am avut 700.000 de euro de la Becali”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 13:25

Reclamă
Cel mai mare transfer la FCSB pe care l-a ratat Valeriu Iftime: Am avut 700.000 de euro de la Becali”

Cel mai mare transfer la FCSB pe care l-a ratat Valeriu Iftime

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Valeriu Iftime a povestit care e cel mai mare transfer la FCSB pe care l-a ratat. Patronul lui FC Botoşani a transferat mulţi jucători la FCSB, dar şi-a luat şi o „ţeapă” uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime a dezvăluit că Gigi Becali i-a oferit 700.000 de euro pe Andrei Chindriş.

Cel mai mare transfer la FCSB pe care l-a ratat Valeriu Iftime

Nu l-a vândut pe Chindriş la FCSB pentru că fotbalistul nu a vrut să plece acolo. În cele din urmă avea să-l cedeze foarte ieftin în Portugalia.

Cea mai mare deziluzie la transferuri e Chindriș. Am avut în Săptămâna Mare de la domnul Becali 700.000 de euro și nu a vrut (n.r.- jucătorul). Nu am insistat, eu sunt om credincios, Săptămâna Mare, copilul avea îndoieli, erau mai mulți care au avut insuccese acolo și erau la limita depresiei…

Zic: ‘Îl dau pe copilul ăsta, n-o să-i placă, o să spună că l-am forțat, mai bine nu-i spun’. L-am întrebat dacă vrea să meargă, a spus că nu, că are ofertă bună. Domnul Becali era insistent și-l știți, dacă nu-l dai azi cu 300, mâine îți dă 200 și tot așa.

Reclamă

Copilul mi-a tot spus că are ofertă, după care am văzut că lucrurile se îngroașă. Am avut din Cipru 500.000 de euro, nu! L-am dat cu nimic în Portugalia. Mi-a dat ăla 75% dintr-un viitor transfer, înțelegeți? Dar nu l-au mai transferat, l-au dat gratis înapoi. Eu puteam să intervin”, a spus Valeriu Iftime, la podcast-ul Victory Extra Time cu Marian Codirlă.

Chindriş era evaluat la 1.2 milioane de euro când Iftime l-a vândut în Portugalia pe circa 200 de mii de euro

În 2021, atunci când Valeriu Iftime l-a cedat pe Chindriş în Portugalia, Andrei Chindriş era evaluat la 1.2 milioane de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Iftime l-a vândut pe Chindriş la Santa Clara pentru 220.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment Andrei Chindriş (24 de ani) joacă la UTA Arad.

Cota fundaşului român este acum de 500.000 de euro.

Gigi Becali, convins că FCSB va deveni campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va deveni campioana României, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut toate calculele şi nu crede că echipa lui va mai putea fi oprită de Farul sau de CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a anunţat şi de ce a devenit atât de încrezător.

Deci eu așa îl văd. Și sunt și subiectiv. Văd cum îmi convine mie. Fiecare om vede cum îi convine lui. Și am și argumente. Jucăm trei meciuri acasă pe care trebuie să le câștigăm.

Jucăm un meci în deplasare cu Farul. Dacă nu îi bați pe ei, ce să cauți să mai vrei să fii campion? Eu văd că echipele mari le bat pe-alea mai mici când este vorba de miză mare. Și va fi miză mare. Și noi suntem mai valoroși zic eu.

Păi CFR Cluj nu mai are cum. Eu de exemplu îi văd pe ei pe locul patru! Eu așa o văd. Nu vreau să deranjez. Așa cred eu, dacă cineva se supără, e problema lui. Să își spună și ei părerea lor despre FCSB. Părerea mea e că îi văd pe locul 4!

Craiova e o echipă puternică. Noi am scăpat de cea mai puternică echipă din play-off. Adică echipă valoroasă. Eu cred că pe trei va fi Craiova. Așa văd eu din punct de vedere valoric și ce joacă ei. Văd ce teamă am avut cu ei și cum n-am putut să ne desfășurăm jocul”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și