Închide meniul

Gigi Becali, convins că FCSB va deveni campioana României. Cum crede că va arăta clasamentul la finalul play-off-ului: „CFR Cluj termină pe locul 4!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 0:14

Reclamă
Gigi Becali, convins că FCSB va deveni campioana României. Cum crede că va arăta clasamentul la finalul play-off-ului: „CFR Cluj termină pe locul 4!

Gigi Becali schimbă din temelii politica de transferuri la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali este convins că FCSB va deveni campioana României, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut toate calculele şi nu crede că echipa lui va mai putea fi oprită de Farul sau de CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a anunţat şi de ce a devenit atât de încrezător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul meciurilor din cele patru etape rămase din play-out este pe placul lui Gigi Becali. Pentru FCSB urmează duelul cu Sepsi, de pe Arena Naţională, care va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Roş-albaştrii mai au de jucat acasă cu CFR Cluj şi Rapid. Singura deplasare va fi cu Farul, în penultima rundă.

Gigi Becali, convins că FCSB va deveni campioana României

Finanţatorul vicecampioanei României a scos-o total din calcule pe deţinătoarea ultimelor cinci titluri, CFR Cluj. Îşi mai face griji numai în ceea ce priveşte echipa lui Gică Hagi.

Farul este lider în Liga 1, cu 43 de puncte. Are cu trei puncte mai mult decât FCSB, dar şi un avantaj important. Constănţenii sunt favorizaţi în cazul în care cele termină play-off-ul la egalitate de puncte cu FCSB. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Deci eu așa îl văd. Și sunt și subiectiv. Văd cum îmi convine mie. Fiecare om vede cum îi convine lui. Și am și argumente. Jucăm trei meciuri acasă pe care trebuie să le câștigăm.

Reclamă

Jucăm un meci în deplasare cu Farul. Dacă nu îi bați pe ei, ce să cauți să mai vrei să fii campion? Eu văd că echipele mari le bat pe-alea mai mici când este vorba de miză mare. Și va fi miză mare. Și noi suntem mai valoroși zic eu.

Păi CFR Cluj nu mai are cum. Eu de exemplu îi văd pe ei pe locul patru! Eu așa o văd. Nu vreau să deranjez. Așa cred eu, dacă cineva se supără, e problema lui. Să își spună și ei părerea lor despre FCSB. Părerea mea e că îi văd pe locul 4!

Craiova e o echipă puternică. Noi am scăpat de cea mai puternică echipă din play-off. Adică echipă valoroasă. Eu cred că pe trei va fi Craiova. Așa văd eu din punct de vedere valoric și ce joacă ei. Văd ce teamă am avut cu ei și cum n-am putut să ne desfășurăm jocul„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, Farul se va duela pe teren propriu cu Farul. Duminică, CFR Cluj primeşte vizita Universităţii Craiova. Gruparea din Gruia trece printr-un moment teribil. Vine după trei înfrângeri la rând în toate competiţiile.

Cum arată clasamentul în Liga 1 după 6 etape din play-off:

1. Farul – 43 de puncte
2. FCSB – 40 de puncte
3. CFR Cluj – 38 de puncte
4. Universitatea Craiova – 35 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

Gigi Becali, ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni

Gigi Becali susţine că a primit o ofertă colosală pentru FCSB, dar şi pentru baza de antrenament de la Berceni. Patronul de la FCSB susţine că va aştepta finalul campionatului pentru a vedea dacă echipa va lua titlu. În acest caz, preţul va creşte.

Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot. Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte ușor.

Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici și le-am zis să vină, atunci. Acum nu știu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situația. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situație. Să vină după ce se termină campionatul”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și