Închide meniul

Cele două transferuri de la FCSB pentru care Mihai Stoica a insistat: „Trebuie cumpărați, indiferent cât costă!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 8:15

Reclamă
Cele două transferuri de la FCSB pentru care Mihai Stoica a insistat: Trebuie cumpărați, indiferent cât costă!”

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt cele două transferuri pentru care a insistat la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține că s-a implicat în aducerea a doi jucători, la startul sezonului, care ulterior au și confirmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, și va disputa un stagiu de pregătire în Antalya. Roș-albaștrii au programate și două partide amicale, până la reluarea sezonului din Liga 1.

Cele două transferuri de la FCSB pentru care Mihai Stoica a insistat

Mihai Stoica susține că a avut un cuvânt de spus în aducerea lui Andrea Compagno și David Miculescu la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor avea încredere în abilitățile celor doi jucători de atac, și astfel a insistat pentru transferurile lor.

„Spun atât. La Andrea Compagno şi David Miculescu am susţinut că trebuie cumpăraţi indiferent cât costă şi aici am încheiat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Atât David Miculescu, cât și Andrea Compagno au fost aduși în debutul sezonului, de la UTA, respectiv FC U Craiova 1948. Gigi Becali a „spart banca” pentru cei doi, plătind pentru Miculescu suma de 1,7 milioane de euro, și pentru Compagno 1,5 milioane de euro.

Reclamă

În privința performanțelor sportive, David Miculescu încă nu a devenit un jucător de bază, însă oficialii de la FCSB sunt convinși că în sezoanele viitoare atacantul va străluci în tricoul roș-albastru. În privința lui Andrea Compagno, italianul a devenit golgheterul echipei, cu nouă goluri reușite în 16 partide în care a evoluat, în toate competițiile.

„Plouă” cu plecări de la FCSB! Mihai Stoica, ultimele detalii

„Plouă” cu plecări de la FCSB. Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre situația jucătorilor aflați pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. Managerul general al vicecampioanei a anunțat că Bogdan Rusu și-a reziliat vineri contractul, iar Rachid Bouhenna urmează să facă același lucru.

Becali s-a ținut de cuvânt și continuă „curățenia” de iarnă la FCSB. Marco Dulca, Radu Boboc și Florin Achim s-au despărțit de formația roș-albastră în ultimele zile, iar acum Mihai Stoica a confirmat o nouă plecare.

Reclamă 4 / 0/3

„Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc, s-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat.

Rusu a reziliat contractul azi, Boboc deja am anunţat, Dulca ieri a renunţat. Bouhenna mai e care nu intră în vederile noastre. Va veni pe 16 ianuarie”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Bogdan Rusu și Rachid Bouhenna veniseră la FCSB în vară. Rusu a jucat 13 meciuri, fără să marcheze vreun gol, în timp ce Bouhenna a bifat numai 9 apariții și n-a impresionat la formația roș-albastră.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și