Închide meniul

„Plouă” cu plecări de la FCSB! Mihai Stoica, ultimele detalii: „A reziliat contractul!” + Urmează încă o despărțire

Cosmin Cioboată Publicat: 6 ianuarie 2023, 23:25

Reclamă
„Plouă cu plecări de la FCSB! Mihai Stoica, ultimele detalii: „A reziliat contractul! + Urmează încă o despărțire

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

„Plouă” cu plecări de la FCSB. Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre situația jucătorilor aflați pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. Managerul general al vicecampioanei a anunțat că Bogdan Rusu și-a reziliat vineri contractul, iar Rachid Bouhenna urmează să facă același lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali s-a ținut de cuvânt și continuă „curățenia” de iarnă la FCSB. Marco Dulca, Radu Boboc și Florin Achim s-au despărțit de formația roș-albastră în ultimele zile, iar acum Mihai Stoica a confirmat o nouă plecare.

„Plouă” cu plecări de la FCSB! Mihai Stoica, ultimele detalii

MM a precizat că Bogdan Rusu și-a încheiat astăzi aventura la FCSB. În același timp, oficialul vicecampioanei a dezvăluit că Rachid Bouhenna este următorul pe listă.

Fundașul algerian va reveni la club pe 16 ianuarie pentru a-și rezilia contractul.

„Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc, s-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat.

Reclamă

Rusu a reziliat contractul azi, Boboc deja am anunţat, Dulca ieri a renunţat. Bouhenna mai e care nu intră în vederile noastre. Va veni pe 16 ianuarie”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Bogdan Rusu și Rachid Bouhenna veniseră la FCSB în vară. Rusu a jucat 13 meciuri, fără să marcheze vreun gol, în timp ce Bouhenna a bifat numai 9 apariții și n-a impresionat la formația roș-albastră.

Singurul jucător rus din Liga 1, propus lui Gigi Becali la FCSB

Nana Falemi consideră că Rassambek Akhmatov, mijlocașul de la Chindia Târgoviște, s-ar potrivi de minune la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali n-a cumpărat vreun jucător în această iarnă. Patronul FCSB a anunțat că nu va mai investi sume mari în transferurile de jucători.

Totuși, Nana Falemi este de părere că Becali ar trebui să facă o excepție în cazul lui Rassambek Akhmatov, singurul fotbalist rus din campionatul României.

Mijlocașul cu profil defensiv, în vârstă de 26 de ani, a fost asemănat de Nana Falemi cu doi jucători legendari din Premier League: Roy Keane și Paul Scholes.

Fostul jucător din Ghencea l-a urmărit din tribune pe Akhmatov și a rămas impresionat de calitățile sale.

„Îmi place foarte mult Octavian Popescu de la Steaua, îmi place Cordea, îmi place un număr şase de la Chindia Târgovişte, un cecen, Akhmatov.

Akhmatov îmi place foarte mult, am fost la două meciuri la Târgovişte şi l-am văzut, o dată cu Farul lui Hagi şi o dată cu Steaua, am fost la ambele meciuri la Ploieşti şi mi-a plăcut puştiul ăsta.

Mi-ar plăcea să-l văd la Steaua, e foarte bun, e genul lui Roy Keane, Paul Scholes, aşa, genul lui Bourceanu, micuţ, tare pe picioare, nu greşeste pase şi foarte echilibrat mental, îmi place foarte mult”, a spus Nana Falemi, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.com, Rassambek Akhmatov a ajuns la Chindia Târgoviște în vara anului 2022. El a mai jucat în România la ACS Comuna Recea, în sezonul 2020/2021.

Mijlocașul rus a adunat 18 meciuri în acest sezon la Chindia, în toate competițiile, reușind să ofere și un assist.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și