Închide meniul

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri! Portughezul Jose “Ze” Gomes, crescut de Benfica, vine să îl ajute pe Dan Petrescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2022, 13:20

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri! Portughezul Jose “Ze” Gomes, crescut de Benfica, vine să îl ajute pe Dan Petrescu

Jose "Ze" Gomes este noul atacant al lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Jose "Ze" Gomes. la CFR Cluj / Facebook

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri. Campioana României a anunţat că l-a adus pe portughezul Jose „Ze” Gomes, fostbalist care între 2016 şi 2021 a jucat pentru Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Dan Petrescu de a anunţat, sâmbătă, că a obţinut semnătura atacantului în vârstă de 23 de ani. Este al 11-lea transfer făcut de CFR Cluj pentru acest sezon.

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri. Jose “Ze” Gomes a semnat cu campioana României!

Jose “Ze” Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia şi Bulgaria. Ultima dată, el a jucat în Italia.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗝𝗢𝗦𝗘 𝗚𝗢𝗠𝗘𝗦, atacant în vârstă de 23 de ani, a semnat cu CFR Cluj!„, anunţă gruparea din Gruia pe contul de Facebook.

Reclamă

În 2016, Gomes a ieşit campion european cu naţionala Portugaliei U17, fiind golgheterul şi cel mai bun jucător al turneului, iar în 2018 şi-a adjudecat acelaşi trofeu şi cu naţionala U19.

În urmă cu o zi, CFR Cluj l-a achiziţionat şi pe Rangelo Janga, atacant în vârstă de 30 de ani. Fotbalistul a început fotbalul în ţara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll şi Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol. În prezent, Janga reprezintă echipa naţională a statului Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri şi a marcat de 13 ori.

Jefte Betancor, Vito Hammershoy-Mistrati, Christopher Braun, Denis Kolinger, Cephas Malele, Simone Scuffet, Karlo Muhar, Jean-Claude Billong, Rangelo Janga şi Jose „Ze” Gomes sunt jucătorii transferaţi de CFR Cluj după ce a câştigat cel de-al 5-lea titlu la rând în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj l-a prezentat şi pe Rangelo Janga

CFR Cluj a anunțat transferul lui Rangelo Janga (30 de ani) de la formația Apollon Limassol. Clujenii au adus încă un om de gol pentru Dan Petrescu.

Rangelo Janga era al șaptelea atacant din lotul lui CFR Cluj. Campioana României îi mai are la dispoziție pe Sergiu Buș, Jefte Betancor, Cephas Malele, Sergiu Buș, Daniel Birligea, Emmanuel Yeboah și Gabriel Debeljuh (accidentat).

Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗥angelo Janga, atacant în vârstă de 30 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

A început fotbalul în țara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll și Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol.

În prezent, Janga reprezintă echipa națională din Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri și a marcat de 13 ori.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
  • Jose “Ze” Gomes a semnat cu CFR Cluj
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și