Închide meniul

CFR Cluj a adus un nou italian! Giuseppe Russo este noul antrenor secund al echipei din Gruia

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 10:29

Reclamă
CFR Cluj a adus un nou italian! Giuseppe Russo este noul antrenor secund al echipei din Gruia

CFR Cluj a adus un nou italian

Giuseppe Russo / Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a adus un nou italian! După instalarea lui Andrea Mandorlini pe banca tehnică, formaţia din Gruia a adus mai mulţi jucători care au evoluat în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană a anunţat că Giussepe Russo este noul antrenor secund al lui Andrea Mandorlini. Recent, clujenii s-au despărţit de Alin Minteuan şi Costin Curelea.

CFR Cluj a adus un nou italian! Giuseppe Russo este noul antrenor secund al echipei din Gruia

După anunţul făcut joi că Miha Şteţca va fi noul antrenor cu portari, CFR Cluj a anunţat vineri dimineaţă noul antrenor secund al lui Andrea Mandrolini. Giuseppe Russo, fost jucător la Crotone şi Catania, se alătură staff-ului fostei campioane.

„Bun venit, Giuseppe Russo!

Giuseppe Russo se alătură staff-ului tehnic condus de Andrea Mandorlini

Reclamă

Fost fotbalist la echipe ca Rimini, Crotone, Hellas Verona și Catania, Russo este noul antrenor secund al echipei noastre

Pe această cale îi urăm bun venit în familia CFR!”, a anunţat CFR Cluj, prin intermediul paginii de Facebook.

Ioan Varga, încântat de transferul lui Mogoş la CFR Cluj: „O să vedeți ce jucător va fi”

Vasile Mogoş, care a evoluat în ultimele două sezoane la FC Crotone, va juca pentru prima oară în afara Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a declarat că este bucuros că Mogoş a ajuns în Gruia şi că fundaşul de 30 de ani o va ajuta pe CFR Cluj în noul sezon.

„Mă bucur că l-am transferat. E un jucător cu mare experiență, este muncitor și profesionist. Este un băiat de mare caracter și are o vârstă la care ne poate ajuta mult. Sunt convins că am făcut un transfer bun. O să vedeți ce jucător va fi Mogoș în campionatul nostru”, a declarat Ioan Varga, potrivit prosport.ro.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro

„Bine ai venit, Vasile Mogoș!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român Vasile Mogoș este noul jucător al echipei noastre!

Fundașul lateral, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese și Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoș a jucat pentru FC Crotone.

Îi urăm bun venit la echipa noastră și cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și