Închide meniul

Ioan Varga, încântat de transferul lui Mogoş la CFR Cluj: „O să vedeți ce jucător va fi”

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 16:44

Reclamă
Ioan Varga, încântat de transferul lui Mogoş la CFR Cluj: „O să vedeți ce jucător va fi

Ioan Varga, încântat de transferul lui Mogoş la CFR Cluj

Vasile Mogoş, în FC Monza - Crotone / Profimedia

Ioan Varga, încântat de transferul lui Mogoş la CFR Cluj. Echipa din Gruia l-a transferat pe Vasile Mogoş, fundaşul român de 30 de ani care a evoluat toată cariera în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a declarat că bucuros că Mogoş a ajuns în Gruia şi că fundaşul de 30 de ani o va ajuta pe CFR Cluj în noul sezon.

Ioan Varga, încântat de transferul lui Mogoş la CFR Cluj: „O să vedeți ce jucător va fi”

Vasile Mogoş, care a evoluat în ultimele două sezoane la FC Crotone, va juca pentru prima oară în afara Italiei.

„Mă bucur că l-am transferat. E un jucător cu mare experiență, este muncitor și profesionist. Este un băiat de mare caracter și are o vârstă la care ne poate ajuta mult. Sunt convins că am făcut un transfer bun. O să vedeți ce jucător va fi Mogoș în campionatul nostru”, a declarat Ioan Varga, potrivit prosport.ro.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

Reclamă

CFR Cluj l-a prezentat pe Vasile Mogoş

Vasile Mogoş a semnat cu CFR Cluj! Fundaşul de 30 de ani va evolua în premieră în România, după ce a jucat toată cariera în Italia.

CFR Cluj continuă să aducă jucători care au evoluat în fotbalul italian. Vasile Mogoş, fundaşul de 30 de ani născut la Vaslui, care a evoluat toată cariera în Italia, este noul jucător al echipei din Gruia.

Fosta campioană a României a oficializat transferul în cursul zilei de marţi:

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai venit, Vasile Mogoș!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român Vasile Mogoș este noul jucător al echipei noastre!

Fundașul lateral, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese și Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoș a jucat pentru FC Crotone.

Îi urăm bun venit la echipa noastră și cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
Vezi toate știrile
Citește și