Închide meniul

CFR Cluj a anunțat al 3-lea transfer al iernii. Neluțu Varga își face echipă de titlu. A adus un jucător crescut de Dinamo Zagreb

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 18:19

Reclamă
CFR Cluj a anunțat al 3-lea transfer al iernii. Neluțu Varga își face echipă de titlu. A adus un jucător crescut de Dinamo Zagreb

CFR Cluj a anunțat al 3-lea transfer al iernii

Petar Mamic / Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a anunțat al 3-lea transfer al iernii. Neluțu Varga s-a înțeles cu un nou fotbalist și a întărit lotul pregătit de Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, echipa din Gruia a mai realizat 2 transferuri în această iarnă, pe lângă cel al lui Petar Mamic, care a fost oficializat astăzi. Este vorba despre Alan Aussi și Omar El Kaddouri.

CFR Cluj a anunțat al 3-lea transfer al iernii

În decursul zilei de 11 ianuarie, CFR Cluj a anunțat transferul lui Petar Mamic. Internaționalul din Croația a sosit în Gruia după aventura de la formația lituaniană Zalgris Vilnius, din postura de jucător liber de contract.

„Bun venit, Petar Mamić!

Suntem bucuroși să anunțăm cel de-al treilea transfer al acestei ierni! Începând de astăzi, fundașul lateral Petar Mamić se alătură echipei noastre

Reclamă

Crescut la celebra academie a celor de la Dinamo Zagreb, apărătorul a bifat, la nivel de juniori, de prezențe la echipele naționale ale Croației!

Cu peste 200 de meciuri în carieră, croatul a evoluat în țara natală pentru Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, HNK Rijeka, Varazdin, Lokomotiva Zagreb și Hrvatski Dragovoljac, în Polonia pentru Podbeskidzie, dar și în primul eșalon al Lituaniei la Zalgiris Vilnius, formație pentru care a bifat în ultimii doi ani 73 de apariții și 4 goluri

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe realizări alături de CFR Cluj!”, au anunțat oficialii lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, fundașul este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Anunțul oficialilor din Gruia

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Contractul internaționalului israelian a fost reziliat pe cale amiabilă. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Cotat la 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, fundașul era împrumutat de la formația Kriat Shmona. Totuși, chiar dacă împrumutul era valabil până în vară, oficialii din Gruia au decis ca această înțelegere să se încheie din această perioadă de mercato.

Reprezentanții fostei campioane a României au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, despărțirea de fundașul Ziv Morgan. În perioada în care a fost legitimat la CFR Cluj a adunat 17 meciuri în care nu a reușit să marcheze sau să ofere pase decisive.

„Mulțumim, Ziv Morgan!

Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul Ziv Morgan au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului

Venit în Gruia în vara anului trecut, Ziv a bifat 17 apariții în tricoul echipei noastre

Reclamă

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a fost postarea făcută de oficialii de la CFR Cluj, pe contul oficial de Instagram.

În cariera sa, fundașul de 23 de ani a adunat 9 selecții la echipa națională U21 a Israelului. Nici în cadrul acestor partide nu a reușit să fie decisiv pentru naționala sa.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă Vezi toate știrile
Citește și