Închide meniul

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Neluțu Varga nu a mai avut răbdare cu fundașul adus în vară

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 13:45

Reclamă
Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Neluțu Varga nu a mai avut răbdare cu fundașul adus în vară

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj

Ziv Morgan / Profimedia

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Contractul internaționalului israelian a fost reziliat pe cale amiabilă. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, fundașul era împrumutat de la formația Kriat Shmona. Totuși, chiar dacă împrumutul era valabil până în vară, oficialii din Gruia au decis ca această înțelegere să se încheie din această perioadă de mercato.

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Anunțul oficialilor din Gruia

Reprezentanții fostei campioane a României au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, despărțirea de fundașul Ziv Morgan. În perioada în care a fost legitimat la CFR Cluj a adunat 17 meciuri în care nu a reușit să marcheze sau să ofere pase decisive.

„Mulțumim, Ziv Morgan!

Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul Ziv Morgan au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului

Reclamă

Venit în Gruia în vara anului trecut, Ziv a bifat 17 apariții în tricoul echipei noastre

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a fost postarea făcută de oficialii de la CFR Cluj, pe contul oficial de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, fundașul de 23 de ani a adunat 9 selecții la echipa națională U21 a Israelului. Nici în cadrul acestor partide nu a reușit să fie decisiv pentru naționala sa.

Rapid şi CFR Cluj se luptă pentru transferul unui jucător român din Serie A

Rapid şi CFR Cluj se luptă pentru transferul unui jucător român din Serie A. Presa din Italia a făcut anunţul şi a dezvăluit că cele două rivale din Liga 1 au pus ochii pe portarul Mihai Popa, care evoluează la Torino.

Mihai Popa s-a transferat de la Voluntari la Torino în vară, însă nu a bifat niciun meci la formaţia din Italia.

Conform tuttomercatoweb.com, Mihai Popa s-ar putea întoarce în Liga 1, după doar jumătate de sezon petrecută în Italia. Atât Rapid, cât şi CFR Cluj, îl doresc pe portarul de 23 de ani.

Ambele rivale din Liga 1 şi-ar putea pierde portarul principal în această iarnă. Horaţiu Moldovan ar putea pleca de la Rapid, fiind dorit de formaţii din Elveţia şi Spania. De cealaltă parte, Răzvan Sava este în vizorul unor echipe din Germania, şi ar putea lua în calcul o plecare din Gruia.

Italienii notează faptul că Rapid este cel mai aproape de a obţine semnătura portarului român de 23 de ani. Torino, echipă cu care este sub contract Mihai Popa, este dispusă să-l cedeze pe acesta sub formă de împrumut, pentru ca el să prindă cât mai multe minute.

Mihai Popa a semnat un contract cu Torino până în vara lui 2026, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Portarul român este a treia variantă la formaţia din Serie A, după titularul Vanja Milinkovic-Savic şi Luca Gemello.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și