Închide meniul

CFR Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători şi un membru din staff

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2023, 15:01

Reclamă
CFR Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători şi un membru din staff

CFR Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători

Jucătorii lui CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători şi un membru din staff. Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Brucic sunt jucătorii care au plecat din Gruia, după ce contractele lor cu fosta campioană a României au expirat pe 30 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, formaţia clujeană s-a despărţit şi de Alin Minteuan, cel care a făcut parte din staff-ul lui Dan Petrescu la CFR. Minteuan s-a despărţit de formaţia din Gruia, în ciuda faptului că primise asigurări de la Andrea Mandorlini, noul antrenor al echipei, că va continua.

CFR Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători şi un membru din staff

Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Brucic şi-au încheiat pe 30 iunie contractele cu CFR Cluj. Anunţul a fost făcut de clujeni prin intermediul paginii de facebook a clubului:

„Mulțumim, băieți!

Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu jucătorii Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Brucic, ale căror contracte ajung astăzi la final”, a scris CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Tot vineri, clujenii s-au despărţit şi de Alin Minteuan, cel care a făcut parte din staff-ul lui Dan Petrescu, plecat în Coreea de Sud la Jeonbuk. Despărţirea de Alin Minteuan s-a produs chiar dacă acesta a primit asigurări din partea lui Andrea Mandorlini, noul antrenor al celor de la CFR Cluj, că va continua pe banca echipei din Gruia.

„Mulțumim pentru tot, Alin Minteuan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul secund Alin Minteuan, al cărui contract a ajuns astăzi la final.

 Îți mulțumim, Alin, pentru toată munca depusă atât ca jucător, cât și ca antrenor secund al CFR Cluj și, implicit, pentru cele două decenii petrecute în mijlocul familiei noastre!”, au anunţat clujenii.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi! Fostul atacant de la CFR Cluj ajunge liber de contract la Sf. Gheorghe

Potrivit gsp.ro, Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi Sf. Gheorghe şi urmează să semneze cu formaţia covăsneană un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Debeljuh, care nu a mai jucat din luna august 2022, urmează să semneze contractul în cursul zilei de miercuri. Croatul se va alătura în atacul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe lui Pavol Safranko şi Mario Rondon.

Debeljuh a refuzat prelungirea contractului şi a fost scos de pe lista cu lotul pentru campionat de formaţia clujeană după ce s-a accidentat. Croatul şi-a dorit să se despartă de CFR Cluj încă din luna ianuarie a acestui an, dar Ioan Varga nu a fost de acord. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, CFR Cluj ar fi trebuit să plătească suma de 100.000 de euro celor de la Hermannstadt, echipa de la care a fost transferat Debeljuh.

Debeljuh a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la CFR Cluj înainte de accidentare, atunci când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat din genunchi. Cu toate acestea, relaţia dintre el şi club nu a fost mereu una bună.

El a intrat în conflict şi cu Dan Petrescu şi a fost exclus din lot pentru că i-a răspuns fostului antrenor. De asemenea, nici cu cei din conducerea clubului relaţia nu a fost mai bună. Acesta a fost deranjat de faptul că şi-a plătit sinur transportul şi operaţia de la Bologna, dar şi recuperarea.

În 103 meciuri disputate în tricoul lui CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a marcat 33 de goluri şi a oferit 7 pase decisive în toate competiţiile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și