Închide meniul

CFR Cluj a anunţat transferurile lui Karlo Muhar şi Karlo Brucic! Două lovituri într-o singură zi date de echipa lui Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 13:57

CFR Cluj a anunţat transferurile lui Karlo Muhar şi Karlo Brucic! Două lovituri într-o singură zi date de echipa lui Dan Petrescu

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj a anunţat transferurile lui Karlo Muhar şi Karlo Brucic. Clujenii i-au adus pe Karlo Brucic şi Karlo Muhar, după ce şi Christopher Braun s-a alăturat lotului condus de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a anunţat miercuri transferul altor 2 fotbalişti. Brucic şi Muhar sunt ultimii care s-au alăturat lotului campioanei, şi se vor pregăti pentru preliminariile Champions League.

CFR Cluj a anunţat transferurile lui Karlo Muhar şi Karlo Brucic

Karlo Muhar este noul jucător al celor de la CFR Cluj. Croatul în vârstă de 26 de ani a evoluat ultima dată la CSKA Sofia, fiind împrumutat de la campioana Poloniei, Lech Poznan.

,,Suntem bucuroși să anunțăm transferul mijlocașului Karlo Muhar de la Lech Poznan, campioana Poloniei.

Mijlocașul de 26 de ani a început fotbalul la academiile celor de la Lokomotiv Zagreb și Dinamo Zagreb, iar la seniori a mai evoluat pentru Inter Zaprešić, Kayserispor și CSKA Sofia.

Reclamă

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, au anunţat cei de la CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Pe de altă parte, CFR Cluj s-a întărit şi în apărare. Clujenii l-au transferat pe Karlo Brucic, fundaş stânga, în vârstă de 30 de ani. Croatul a evoluat ultima dată pentru FC Koper, în campionatul Sloveniei. În trecut, Muhar a bifat prezenţe pentru naţionalele de juniori ale Croaţiei.

,,Suntem bucuroși să anunțăm transferul fundașului stânga Karlo Bručić de la FC Koper din Slovenia.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul croat a început fotbalul la academia lui Dinamo Zagreb, iar mai apoi a evoluat la echipe precum Lokomotiv Zagreb, FC Ashtod, echipă din prima ligă din Israel, Dinamo Minsk sau FK Suduva. În perioada junioratului, Bručić a bifat prezențe la toate echipele naționale ale Croației de la grupa U15 până la U21.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, au scris clujenii pe contul oficial.

CFR Cluj a anunţat transferul lui Christopher Braun

CFR Cluj a anunţat primul transfer oficial al verii. Clujenii s-au înţeles cu fundaşul dreapta german Christopher Braun, fost la Botoşani. După prezentarea lui Braun, alte două transferuri au fost anunţate de CFR Cluj.

CFR Cluj a început pregătirea pentru noul sezon competiţional. Clujenii se vor antrena în perioada 7-14 iunie la Cluj Napoca, urmând să plece în cantonament în Austria pe 15 iunie.

Campioana a anunţat pe contul oficial transferul lui Braun: „Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu!”, a fost mesajul clujenilor.

Christopher Braun a evoluat două sezoane pentru Botoşani. Acesta a fost adus liber de contract de moldoveni, după ce evoluase în Grecia, la OFI Crete. Braun s-a înţeles cu CFR Cluj încă din iarnă, însă abia acum s-a alăturat lotului lui Dan Petrescu.

Christopher Braun a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Marius Croitoru, în cei doi ani petrecuţi la Botoşani. Fundaşul a evoluat în 64 de partide pentru moldoveni, marcând un gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte două.

Reclamă

În ultima postare a lui CFR Cluj, Christopher Braun este surprins arătând spre tatuajul de pe mâna sa, care are o semnificaţie puternică. „Atunci când marchează, Chris Braun arată spre tatuajul său de suflet, ONLY GOD”, au declarat pe pagina oficială clujenii.

CFR Cluj va juca în preliminariile Champions League încă din primul tur preliminar, tragerea la sorţi având loc pe 14 iunie.

Recomandări
  • CFR Cluj a anunţat alte două transferuri
  • România – Finlanda, 11 iunie, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și