Închide meniul

CFR Cluj a anunţat transferul lui Christopher Braun: „Atunci când marcheaz, arată spre tatuajul său de suflet!”

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 11:02

Reclamă
CFR Cluj a anunţat transferul lui Christopher Braun: „Atunci când marcheaz, arată spre tatuajul său de suflet!

CFR Cluj, primul transfer al verii

Jucătorii lui CFR Cluj, în timpul unei partide/ Hepta

CFR Cluj a anunţat primul transfer oficial al verii. Clujenii s-au înţeles cu fundaşul dreapta german Christopher Braun, fost la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se întăreşte pentru sezonul viitor. Christopher Braun s-a alăturat marţi lotului campioanei, după ce semnase încă din iarnă contractul.

CFR Cluj, primul transfer al verii

CFR Cluj a început pregătirea pentru noul sezon competiţional. Clujenii se vor antrena în perioada 7-14 iunie la Cluj Napoca, urmând să plece în cantonament în Austria pe 15 iunie.

Campioana a anunţat pe contul oficial transferul lui Braun: „Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu!”, a fost mesajul clujenilor.

Christopher Braun a evoluat două sezoane pentru Botoşani. Acesta a fost adus liber de contract de moldoveni, după ce evoluase în Grecia, la OFI Crete. Braun s-a înţeles cu CFR Cluj încă din iarnă, însă abia acum s-a alăturat lotului lui Dan Petrescu.

Reclamă

Christopher Braun a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Marius Croitoru, în cei doi ani petrecuţi la Botoşani. Fundaşul a evoluat în 64 de partide pentru moldoveni, marcând un gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte două.

În ultima postare a lui CFR Cluj, Christopher Braun este surprins arătând spre tatuajul de pe mâna sa, care are o semnificaţie puternică. „Atunci când marchează, Chris Braun arată spre tatuajul său de suflet, ONLY GOD”, au declarat pe pagina oficială clujenii.

CFR Cluj a început „revoluţia” pe piaţa transferurilor

Dan Petrescu are ca obiectiv calificarea în grupele UEFA Champions League, iar conducerea din Gruia se conformează şi aduce jucători. Doi mijlocaşi cu experienţă în cupele europene sunt ultimii doi fotbalişti care vor semna cu campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Vito Hammershoy-Mistrati, fostul adversar al lui CFR Cluj din Conference League, va ajunge în Gruia, după cum anunţă prosport.ro. Ultima oară la Randers, mijlocaşul de 29 de ani a marcat 10 goluri. Experienţa din Liga 1 va fi prima în afara ţării pentru jucătorul cotat la 800.000 de euro.

Karlo Muhar, tot mijlocaş, este al doilea nume care va semna cu ardelenii, potrivit sursei citate. Croatul de 26 de ani, care este cotat la 600.000 de euro, a evoluat ultima oară pentru CSKA Sofia şi a bifat prezenţe în Conference League. Acesta a fost crescut de academia celor de la Dinamo Zagreb.

CFR Cluj s-a despărţit de mai mulţi jucători în această vară

După ce a devenit campioana pentru a 5-a oară consecutiv, CFR Cluj s-a despărţit de mai mulţi jucători care au contribuit la succesul din utimii ani. Billel Omrani, Matteo Susic, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson, Kristian Dimitrov, Otto Hindrich, Orman Davis, Jonathan Rodriguez și Daniel Paraschiv sunt jucătorii care vor pleca din Gruia, anunţă digisport.ro.

Dan Petrescu se vede astfel nevoit să găşească întăriri cât mai repede. CFR Cluj va juca în preliminariile Champions League încă din primul tur preliminar, tragerea la sorţi având loc pe 14 iunie.

„Nu decid numai eu, că nu sunt eu cel mai tare de la CFR. Împreună cu conducerea, vrem să aducem niște jucători, pentru că 8 sau 9 jucători au plecat, au terminat contractul sau vor pleca.

Dacă nouă jucători vor pleca, va trebui să aducem nouă jucători. Trebuie să căutăm jucători în două săptămâni și am dat o listă de jucători, împreună cu conducerea, am decis care jucători, acum trebuie să încercăm să îi luăm.

După aia, două săptămâni de pregătire în Austria, patru meciuri amicale, apoi vom încerca să câștigăm meciuri în Europa”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și