Închide meniul

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Întăriri pentru Andrea Mandorlini, înainte de startul sezonului

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 11:08

Reclamă
CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Întăriri pentru Andrea Mandorlini, înainte de startul sezonului

CFR Cluj a anunţat un nou transfer

Arlind Ajeti a semnat cu CFR Cluj/ Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Andrea Mandorlini primeşte întăriri înaintea de startul sezonului de Liga 1. Arlind Ajeti, fundaş central albanez, a semnat cu gruparea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlind Ajeti este primul jucător care semnează cu CFR Cluj, după ce echipa a fost preluată în această vară de tehnicianul italian Andrea Mandorlini.

CFR Cluj a anunţat un nou transfer

CFR Cluj a anunţat transferul lui Arlind Ajeti prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Fundaşul central de 29 de ani a evoluat în sezonul trecut la Pordenone.

De-a lungul carierei, stopperul a jucat în Serie A la formaţii precum Torino, Crotone sau Frosinone, şi evoluează şi la echipa naţională a Albaniei.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre!

Reclamă

Fundașul central cu origini albaneze, născut în Elveția, a evoluat în Serie A pentru FC Torino, Frosinone Calcio sau Crotone. De-a lungul carierei, apărătorul a jucat și în Elveția pentru Grasshoper, dar și pentru FC Basel, echipă alături de care a câștigat titlul de 4 ori și a evoluat în Champions League și Europa League.

Ajeti joacă pentru reprezentativa mare a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecții și alături de care a participat la Campionatul European din 2016.

Ii urăm bun venit în familia CFR și îi dorim cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, se arată în anunţul postat de CFR Cluj, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a ajuns astfel la cinci transferuri efectuate în această vară. Matija Boben, Cătălin Căîbuz, Philip Otele, Vasile Mogoş şi Arlind Ajeti au semnat cu trupa din Gruia, în această perioadă de mercato.

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj. Fotbalistul kosovar este dorit de echipa Al-Riyadh, din Arabia Saudită, acolo unde poate juca și Alin Toșca, din sezonul viitor.

Fotbalistul celor de la CFR Cluj poate ajunge astfel într-un campionat plin de vedete. Doar în această perioadă de mercato, jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Koulibaly, Roberto Firmino sau Edouard Mendy s-au alăturat campionatului în care evoluează și Cristiano Ronaldo.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Ermal Krasniqi se poate duela cu Cristiano Ronaldo, din sezonul viitor. Formația saudită Al-Riyadh, echipă nou promovată, ar dori să îl transfere pe atacant.

Totuși, conform sursei menționate anterior, oficialii formației din Gruia nu sunt mulțumiți de modul în care arabii doresc să facă plata pentru serviciile fotbalistului. Aceștia ar dori ca suma să fie trimisă către CFR Cluj în mai multe tranșe, în timp ce ardelenii nu vor să audă de acest lucru.

Printre țintele lui Al-Riyadh se mai numără și Alin Toșca, fotbalist care, potrivit presei din Italia, va fi împrumutat de către Benevento la echipa saudită. Formația italiană a retrogradat în Serie C și dorește acum să se despartă de jucătorii care au contracte mari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:35 Primul jucător de bază care a plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui Vezi toate știrile
Citește și